Miranda Kerr

Iedereen heeft denk ik wel een voorbeeld voor mij is dat MiRANDA KERR. Ze ziet er altijd leuk uit & ze is super aardig. Ieder model moet haar wel als voorbeeld hebben. Ze is ook vorige maand moeder geworden en haar vriend acteur Orlando Bloom is haar vriend. Toen ik in de glamour las ik een interview met haar. Bekijk deze..

Wat wou je vroeger worden ?Een ballerina of een prinsess. ♥
Je carrière als model begon al vroeg in Brisbane [ Een plaats in Australië ]. Wat heb je af te nemen, dat de opleiding en ervaring?
ik heb gemodelleerd op een casual basis in Brisbane terwijl ik het afronden van de OP bij All Hallows School. Het was tijdens mijn 11 de jaar in 1999 dat mijn eerste vriendje (iemand die ik hield zo veel) werd gedood in een auto-ongeluk.  All Hallows School heeft me laten zien dat ik zelfgezekerd ben en dat ik het modellenwereld moet accepteren/  Ik zal eeuwig dankbaar voor mijn vrienden in Brisbane en om de mensen in het modellen industrie (met name mijn bureau: juni Dally Watkins) voor het geloven in mij en helpen door di moeilijke tijd.
Innerlijke schoonheid is belangrijk voor je, hoe doe je dat?

Het is belangrijker aardig te zijn. Ik ben oprecht probeer om gewaarderd te worden. Ik leef mijn leven elke dag van het oogpunt endankbaarheid Ik oefen Nicheren Boeddhisme, zing regelmatig en yoga doe ik ook regelmatig. Innerlijke rust en innerlijke schoonheid is heel belangrijk voor mij.
Gefeliciteerd wordt aangekondigd als het gezicht van David Jones, kunnen we uitkijken naar je komst in het voorjaar, zomer shows in Brisbane en Sydney?

 

Ik hoop het. Ik zal zeker komen naar huis voor de lancering van David Jones zomercollecties. Of maak ik het terug naar Brisbane of niet zal afhangen van wat David Jones in petto heeft voor mij en wat internationale verplichtingen heb ik op dat moment. Ik hoop terug te keren naar Brisbane en bijpraten met een paar vrienden op hetzelfde moment.
Wat zijn je favoriete Australische modemerken?
Collette Dinnigan, Alex Perry, Sass & Bide, Peter Morrissey, Scanlan & Theodore, Zimmermann, Lisa Ho, Natasha, Seafolly …
Welke merk van een jurken draag je het liefst op een rode loper?
YSL (Yves Saint Laurent).
Favoriete parfum?
Kai – het is een organische essentiële olie op basis van parfum.
Waar wil je uiteindelijk wonen waar is je thuisbasis in tien jaar tijd?
Australië hoopvol. Maar ik ben van plan tot dag te trouwen, zodat een beslissing zal niet voor mij  afhangen maar met wie ik dan trouw en waar we besluiten gezamenlijk dat we willen leven en gezin te stichten. Het lieste dicht bij mij familie.


Liefs, Liselotte.

Advertentie

3 thoughts on “Miranda Kerr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s