Style Jessica Alba.

Sorry meiden dat ik al 3 dgen niet heb gepost ! Ik had een druk weekend. Gelukkig ben ik nu iedere dag al om kwart voor één uit ! Vandaag laat ik jullie nog een review zien, en ik ben van plan om een account aan temaken op youtube alleen moet ik mijn ouders zo verlaten gaan om te zeggen dat het mag haha.

Ik ben een erge fan van Jessica Alba ze heeft een leuke stijl. Een soort zoete, stoere stijl. Ik heb zelf ook wel deze stijl, vandaag bijvoorbeeld had ik nike’s aan, een zwarte spijkerbroek, wit topje met been blauw vestje. Als sieraden heb ik parels en ook een parel armband. ! Leuk toch ? haha. Nu even over de style van Jessica.

Deze jurk is echt voor een partylook. Ik ben helemaal gek van glitters & daarom vind ik deze look zo leuk. Als je naar de sieraden kijkt dan passen deze er goed bij. Als ik haar stylist was geweest dan had ik nog een leuke ketting erbij gedaan want deze look is wel wat saai. Die kunnen we natuurlijk wel verbeteren haha. Misschien ook de volgende x je haar leuk doen , Jessica ?Dit jurkje is super sweet & cute. Het staat echt leuk bij haar huid & haar donkere ogen. Je ziet niet echt veel sieraden, wel dat gouden tasje. Hele erg leuk. 😉


caiasison:  THIS DRESS!!!


Super schattig jurkje en de schoenen horen er ook nog bij. De kleuren lijken een beetje op een pauwen print ! Echt leuk, niet veel sieraden. Leuke look.

Deze blauwe jurk is echt heel erg opvallend. Misschien iets voor een gala ?

Deze vind ik echt de mooiste omdat deze jurk vol glitters zit & daar houd ik zo erg van 🙂


xoxo,
         liselotte.

7 thoughts on “Style Jessica Alba.

  1. Leuke post!Inderdaad, mooie stijl heeft ze!Bij de eerste foto vind ik het eigenlijk wel mooi dat ze haar haren gewoon simpel los heeft, niet té :)Super dat je mijn blog volgt! Heel erg bedankt :DMaar volgens mij ben je vergeten om op volgen te klikken, of heb ik verkeerd gekeken?:$xox

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s