Naomi Clark love or bitchy style.

Iedere keer in de week post ik de style van een celeb, model. Jullie mogen ook een verzoekje doen wiejullie graag willen zien 😉 Ik ben helemaal verslaafd aan 9O21O omdat het nu ook in Amerikaa vakantie is. Is de serie even stop je zet op internet. Als je nog wat in te halen heb klik hier !

Annalynne Mccord is zelf helemaal geen bitch maar Naomi Clark die ze al drie jaar speelt in 9O21O is een echt een bitch.! Naomi veranderd wel in seizoon drie [ nog niet op de Nederlandse zender maar in Amerika zijn ze al bij aflevering 17] ze wordt vriendelijker maar Noami blijf Naomi. Haar style is echt geweldig altijd heeft ze leuke kleding en ook haar coupe is super leuk. Met haar karakter heeft ze toch hele leuke vriendinnen en is ze heel erg gelukkig. 🙂

Zouden jullie vriendinnen willen worden met haar ?

Ik heb goed nieuws als het beter met dit blog gaat ga ik een winactie doen ! Willen julie deze tag ook doen ? Straks post ik nog een keer.

Liefs.

3 thoughts on “Naomi Clark love or bitchy style.

  1. Hmmm in het echt is ze waarschijnlijk heel aardig. Ik ben in ieder geval wel jaloers op haar kledingstijl, dus als we vriendinnen zouden zijn mag ik vast haar kleding wel lenen. Haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s