Gooische Vrouwen breekt records !

Sorry GiRLS ! Ik heb een paar dagen overeslgen, ben net terug van logeren bij mijn vriendin (: ! Het was erg gezellig en daarom heb ik niet aangedacht om nog één artikel te maken. Ik had wel een paar ideeën het worden dus meer dan 2 bericht ! Over twee dagen is het weer maandag en is de vakantie voorbij en moet ik weer naar school xD.

Deze week was de film Gooische Vrouwen ook in het nieuws. Dinsdag was de premier en sinds dien komen er per dag super veel mesen naar deze Nederlandse film. De mensen die de serie al volgde weten waar het over gaat. Ik niet echt, ik heb nog nooit naar deze serie gekeken maar ik zou het ook erg leuk vinden om naar de film te gaan we zien wel.
Voor de echt fans of voor de mensen die denken : jammer dat ik de serie 5 jaar lang heb gemist het wordt herhaalt op RTL !
Samenvatting :  De vier vrouwen zijn allemaal hun eigen kant op gegaan. Hun levens verlopen echter alles behalve soepel. De dames besluiten dat ze hard toe zijn aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk, waar ze zich realiseren hoe belangrijk hun vriendschap is. Samen staan ze sterk en proberen ze alles om de problemen thuis op te lossen.
xxxx,
        Liselotte.
Advertentie

5 thoughts on “Gooische Vrouwen breekt records !

  1. serie ook gevolgt, wil naar die film! 😀 xxik speel wel goed piano, maar gitaar moet ik nog ff oefenen, al gaat het wel goed, omdat ik wel muzikaal ben. jaar op piano les gezeten, vroeger enz. :d

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s