Spring colectié!

Ik zie nu net dat het al een maand geleden is geweest dat ik een collagé heb gepost. Dat kwam eigenlijk doordat de scanner nog steeds kapot is ): Nu maak ik gewoon een foto en daarom dacht ik aan een collage om op de site te zetten. Deze collage gaat voor FLOWERS FROM SPRiNG ! Heet deze collagé, een categorie vind ik eigenlijk net ietsjes leuker haha. Ik heb vandaag niet echt een drukke dag gehad bijna geen huiswerk [ het is een wonder ! ] of leerwerk.

Ik vind eigenlijk dat mijn collage nog wel iets groter mocht zijn de volgende weer maak ik dus één van een A4 ! Nog even iets heel anders; ik kreeg echt een hele leuke e-mail van Famke. Ze vroeg of iets meer over muziek wou doen op mijn site en natuurlijk wil ik dat doen [ jij ook mailen ? ; adorabledreaming@live.nl ] Dus dacht ik aan een beautifull liedje om de dag in te komen ! Dan moet je echt wel deze doen :

I am beautiful no matter what they say
Words can’t bring me down
I am beautiful in every single way
Yes, words can’t bring me down
                      So don’t you bring me down today
                      

                                        – Christina Aguilera | Beautiful
Dit is een echte feel good song ! Soms is het helemaal niet verkeerd om te zeggen dat je jezelf mooi vindt & als iemand zegt dat je er leuk uitziet, moet je gewoon dankjewel zeggen en niet “o, vind je ? Eigenlijk vind ik dat dit t-shirt me helemáal niet staat” :). BECAUSE WE ARE BEAUTiFUL, iN EVERY SiNGLE WAY !

xxx,”

Advertentie

8 thoughts on “Spring colectié!

  1. ooooh die legging! dat jurkje! WAAAAUWIE! Ik wil die echt hebben! Jammer dat er nog maar 59 cent op mijn rekening staat, ik heb ietsje teveel gekocht in de voorjaarsvakantie in Zwitserland. (oepsie). ik vind je collage onwijs goed gelukt!XOXO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s