Sexy jeans !

Het is al een paar dagen echt lekker weer geweest ! De lente komt eindelijk naar een best wel koude winter. 😉 Toen ik een plaatje hier boven zag, dacht ik meteen daar moet ik echt iets mee gaan doen. xD Ik dacht waarom ga ik zelf gewoon niet makkelijk z’n sexy broek maken? 🙂 Je hoef alleen maar : spijkerbroek, schuurpapier, puimsteen (voor eelt op o.a. je voeten) , kaasschaaf, schaar en grove vijl.

Pak de spijkerbroek en doe iets hards in de pijp (bijvoorbeeld een stuk buis of iets dergelijks), zodat je een fijne ondergrond hebt. Pak nu eerst de schaar en maak een paar knipjes op de plekken waar je gaatjes en rafels wilt (niet meteen supergrote stukken knippen). Ga nu met de rasp, vijl, kaasschaaf en puimsteen (of een van deze vier) over de plekjes en maak het lekker ruw en ‘versleten’. Op het eind kun je met een schuurpapiertje ook nog alles rafelig maken. Bij de onderkant van de broek kun je een randje afknippen, door het dragen zullen er automatisch rafels ontstaan.
Heel makkelijk dus! xxx

8 thoughts on “Sexy jeans !

  1. dankje voor je lieve comment! i like your blog too! ik volg je! en ik zou het super vinden als je mij ook zou bloggen. en je nagels goed verzorgen is een goede eigenschap van je!xSaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s