I love they.

OMG! Toen ik deze plaatjes zag dacht ik meteen aan een post. Ik hou van mijn huisdieren en zal er wel meer willen hebben maardan wordt het wel erg druk. Daarom hou ik ook niet van dierenasiel’s want dan zie ik die dieren daarzo en dan opgesloten. ): Dan wil ik ze allemaal menemen, ookal kan dat niet. Twee jaar geleden ging ik met vriendinnen al tijd geld inzamelen voor het dierenasiel bij ons in de streek. Wij hebben daar echt al heel veel geld mee op kunnen halen. Ik weet niet meer precies maar volgens mij meer al €6O euro.


Ik heb zelf thuis twee lieve katten, allebei mannetjes. Ze zijn nu al 14 jaar en ze heten Max & Jelle. Toepasselijke namen hihi. Ik heb geen lieveling  hou van hun allebei evenveel. Als wij op vakantie gaan dan willen ze meestal niet eten want dan missen ze ons [ aaai ] ! Ze zijn broertjes van elkaar maar ze hebben toch best vaak ruzie.


Ik wil ook graag een hond want die kan je leuk uit laten en mee spelen [ oke misschien niet altijd] . Hebben jullie een hond? Ik ben helemaal verslaafd aan puppy’s als ik ze zie moet ik ze alltijd wel even aanraken. Ik heb ook weleens z’n nstje gezien in het asiel was echt heel schattig jammer genoeg mochten we ze niet vast houden. xD

Tot slot ik heb nog vijf kippen waar je eigenlijk niks aan hebt die haan maakt je ’s ochtens vroeg wakker en dus heb je wel één plus punt kan je nooit te laat zijn op school. Ook hebben we 2 cavia’ we zijn het een beetje beu met de konijnen die we hadden ze houden allemaal weg en gingen dan graven in de tuin. En de andere ging dood.

Liefs liselotte.

Advertentie

12 thoughts on “I love they.

  1. Goede actie van die inzameling! ik heb ook 2katten. 1tje zien we alleen niet vaak en de andere is echt m'n knuffelbeest!ik vind honden wel leuk. maar je hebt er zoveel werk aan..leuke blog trouwens! x

  2. Dat zijn een hele boel huisdieren (met de kippen enz meegerekend dan)Ik heb een hondje gehad, toen ik 3 was kreeg ik 'm en toen ik 19 was, is hij overledenEen maltezer was het, hij was en bleef echt klein, het was echt mijn kindje gewoon.Dus toen hij dood was gegaan was ik er echt ziek van en heb nu (3 jaar later) nog steeds geen andere hond gekocht.We hebben wel een papegaai die praat super veel (een grijze roodstaart) die is nu 11 jaar en we kunnen niet meer zonder haar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s