Wat als je friend veranderd ?


Stel: je komt terug van vakantie en je vriendin ziet er heel anders uit en heeft allemaal nieuwe vrienden. Ze doet erg vreemd tegen je en ziet je eigenlijk niet meer staan. Of je vriendin draagt ineens hele extreme kleding en flirt met elke jongen die ze tegen komt. Je zit er echt mee, maar hoe kun dit nu het beste aan je vriendin duidelijk maken, zonder gemeen over te komen?

Ik heb een aantal tips voor je op een rijtje gezet, gebaseerd op de vriendin die ongepaste kleding draagt:
Ook al willen we onze vriendinnen niet kwetsen en krenken in hun gevoelens, is de beste manier toch vaak het probleem gewoon recht in het gezicht vertellen. Dit moet je natuurlijk wel subtiel doen, tijdens een geschikt moment. Dus niet wanneer je op een feestje bent of waar iedereen mee kan luisteren. Dit spreekt wel voor zich, neem ik aan.

Jullie gaan gezellig winkelen of tegen de avond aan gaan jullie je klaarmaken om uit te gaan… Maar dan zie je ineens dat ze een super kort rokje tevoorschijn tovert en een diep uitgesneden topje aandoet, dit is ‘het’ moment om er iets van te zeggen. Je kunt bijvoorbeeld aanraden iets anders aan te doen, een kledingstuk dat minder opzichtig is. Als jullie al een tijdje vriendinnen zijn, dan kan ze jouw mening wel waarderen. En bovendien helpen meiden elkaar vaak met het uitzoeken van outfits, dus de grootste kans dat ze niet eens opmerkt dat jij er zo over denkt en niet verder vraagt.
Mocht je haar nu blijven aansturen over haar outfits, dan zal het niet lang duren tot ze erachter komt.

Mocht dit niet werken, kun je altijd met haar afspreken om eens goed te praten. Vertel haar bijvoorbeeld dat ze echt een mooi meisje is, en dat ze door de kleding die ze draagt een geheel verkeerd beeld over zichzelf neerzet. En/of als ze echt zo graag aandacht van jongens wilt, dat ze dat echtwel krijgt en daar geen aanstootgevende kleding voor hoeft aan te doen. En naast dat je hierdoor veel “verkeerde” aandacht krijgt, trek je ook grotendeels de verkeerde jongens aan!

Probeer haar zelfvertrouwen op te krikken, door haar kwaliteiten te noemen. Bijvoorbeeld: haar geweldige stem, haar danskwaliteiten waar iedereen jaloers op is, dat ze zo gemakkelijk leert en de beste cijfers haalt! En mocht je vriendin onzeker over zichzelf zijn, biedt je haar gewoon aan gezellig voor haar te gaan shoppen. Dit kan je natuurlijk ook verstellen als je vriendin niet onzeker is.

Ik dacht om deze tips te doen omdat ik had deze op mijn oude site en dacht misschien hebben jullie deze nodig of iemand die je kent ?
xxx.

Advertentie

6 thoughts on “Wat als je friend veranderd ?

  1. Dat lijkt me echt erg als dat gebeurd.Maar leuke tips.En over die lay-out: je mag echt totaal zelf kiezen, eigenlijk een beetje zoals die van jou ;)Er moet alleen Fashioncrushing(.web-log.nl) opstaan.x fashioncrushing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s