Glee loving !

Vanaf de eerste dag was ik Glee verslaafd ! Het is gewoon z’n leuke serie helemaal met de leuke liedjes en de leuke acteurs. Vanavond is het weer dus dan moeten we weer naar deze serie kijken. Waarom je vanavond moet kijken is omdat ze zingen allemaal leuke liedjes & er is altijd drama ! Hoe loopt het met Finn & rachel dat is mijn grote vraag, dus kijken.
Ik heb een lijstje gemaakt met leuke liedjes van Glee die gewoon te leuk zijn !
Deze is echt GEWELDiG ! In Amerika mogen ze geen Fuck You zeggen en daarom zo. Echt heel mooi gezongen Gwyneth, ik wist nietdat ze zo mooi kon zingen. De stemmen passen echt heel erg goed bij elkaar. Echt een favoriet van mij.
Deze vind echt heel mooi dat het van een meisjes nummer naar een jongens nummer gaat. Het is ook zo mooi veelstemming [ jaa ik weet het ik heb vandaag muziek gehad haha ] !
Echt de liefde spat er vanaf echt zo mooi nummer hoe zij het zingen. Ik vind zelf dat Diana niet echt heel sterk zingt maar wel erg mooi !
Welke is jou favoriet ? Ik ga want ik moet nog even wat huiswerk doen en zo ook nog Goede tijden slechte tijden haha. Liefs Liselotte.
Advertentie

24 thoughts on “Glee loving !

  1. Haha mijn vriendinnen zijn ook helemaal fan van Glee, maar ik heb het eigenlijk nog maar 1 keer gezien (omdat mijn vriendin toen bij me logeerde, en ik het wel leuk vond om het een keertje te zien).

  2. Hi hi!Your blog is just my style!!Loved it, I'm already following. Could you follow me too??mMy blog is in Portuguese, but I understand perfectly well English …There is a translator in my blog…Follow the twitter too: @blogspmPinky kisses!!Alice Diashttp://coisassoparameninasfofis.blogspot.com

  3. ik vind glee zo geweldig.Ik was ook helemaal verslaafd vanaf de eerste dag.Xx Liefs(Eventjes niets te doen? Neem een kijkje op mijn blog en lees een deel van het verhaal.mellsrainbow.blogspot.com)

  4. ik ben ook echt gleek (:ik vind bust your windows heel leuk, ik vind dat mercedes veeeeeeeel meer zou moeten zingen, ze heeft zo'n mooie stem waarin ze heel veel 'soul' kan leggen!XOXO MUCH LOVEhttp://eva-hellosunshine.blogspot.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s