oelalaa classy.

Lovee

In mijn kamer 22.OO & O6 april 2011
Wat een dag ! Classy pakt haar boek van communicatie en gaat leren. Ze zit nu vanaf januari in Amerika en doet de universiteit [ University] Ze begint de lezen haar Engels is erg goed en daarom kon ze ook hier naar toe. Ze zucht en denkt ‘ ik ga echt morgen niet naar school na zon dag als deze… ‘ Ze moest ’s ochtends werken in hotel the mermaid [ de baan had ze al vanaf de tweede dag dat ze in Amerika is, ze moest wel een baantje hebben anders kreeg ze geen geld in]  Gisteren avond laat belde haar baas of ze tijd had om vijf uur ’s ochtends ! Er waren namelijk veel zieken & zei dat ze niet kon omdat ze nog tweé temtames. Maar toen dreigde hij om haar de baan af  te nemen & toen moest ze wel zeggen ‘ ik ben er dan ‘.
Toen de school om negen uur begon was ze helemaal kapot. Ze had snel croissant opgegeten & een flesje met appelsap. Toen de school eindelijk was afgelopen moest ze terug naar het hotel om het avondeten voor te bereiden en eindelijk was het acht uur en mocht ze naar huis.
Classy stapt in haar bed & ligt binnen vijf minuten al te slapen.

Op school 13.3O & O8 april 2O11
Jippi een tussenuur kan ik nog even genieten van een pauze ! Er is echt zo iets leuks gebeurt. We moeten voor school een proef draaien voor werk. Ik dacht ‘zal wel weer iets stoms doen’ maar nee ik mag werken bij het tijdschrift ELLE !! GEWELDiG TOCH ? Morgen begin ik al & weet je wat ik meteen heb gedaan ? Een ELLE gekocht bij het winkeltje dicht bij school waar dat oude vrouwtje woont. Ik heb haar per ongeluk te véél geld gegeven, ik kan er nu wel om lachen haha. Ik zal echt een groot verslag voor morgen maken, het is zo spannend.

In mijn kamer O6.3O & O9 april 2O11
Ik ga over een half uurtje weg en dan ga ik echt naar dat grote gebouw ! Waar alles gebeurt [ oke niet alles maar dan bedoel ik met beauty, fashion ] !! Ik wou er leuk uit zien dus ik heb alles uit de kast getrokken & nu ze ik er best wel leuk uit. 🙂

In mijn kamer 23.15 & O9 april 2O11

OMG, deze dag vergeet ik nooit. Ik zal alles uitleggen toen ik binnen kwam. Dacht ik: wat saai ik had het echt veel mooier gedacht. Dat boeide niet zo veel want ik moest gewoon blij zijn dat ik deze baan had gekregen. [ iemand kreeg als baan schoonmaker dat lijkt mij het ergste ooit ! ] Ik liep naar de toonbank & vroeg vriendelijk om mij de weg te wijzen. De vrouw keek mij arrogant & kauwgom kauwend aan. Ik hoop wel mee & we gingen ze lift in. Ze drukte op vier en toen vroeg ze ‘ Dus jij word de nieuwe secretaresse van Miranda ? ‘. Ik moest even nadenken. Ehmm … Ik ging toch werken bij ELLE ? Zei ik vragend. ‘Meid je hebt het verkeerd begrepen ‘ En we gingen de lift uit. Ze wees mij de weg & ik draaide mij om en ze was weg. Ik klopte aan de deur en toen hoorde ik Jaaaa .  Ik deed de deur open, ik zag iemand aan een bureau zitten. Ik liep naar haar toe en zei hallo ik ben Classy en ik kom hier werken. Ze keek mij aan ze hoi. Dus jij word mijn secretaresse ? Ik schrok. Blijkbaar antwoorde ik en gaf haar een hand. Ik dacht dat ik in the devil wears prada was beland maar ze was echt een aardig persoon maar wel erg streng.
Ik hoop dat ik het kan volhouden. Haha.

xxx, liselotte

Advertentie

8 thoughts on “oelalaa classy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s