The wedding planner.


Jippi vanavond The wedding planner echt een super leeuke film met Jennifer Lopez. Ik heb de film nog nooit gezien en daarom wil ik deze film echt vanavond zien. Gaan jullie ook kijken ? Of hebben jullie deze film al gezien. ? Sorry voor deze korte post, maar ik heb net echt megaa veel huiswerk gehad. & ik moet nu ook nog GTST kijken.

Na de rampzalige relatie met Ben Affleck heeft Jennifer Lopez nu het huwelijksgeluk gevonden in Latin-zanger Marc Anthony. In The wedding planner gaat het liefdesleven van de diva echter niet geheel volgens plan.Verliefd op Matthew Als Mary Fiore organiseert Lopez in de film de mooiste dag van vele gelukkige koppels, maar zelf staat ze cynisch tegenover de liefde. Totdat ze dokter Steve Edison (Matthew McConaughey) ontmoet, die haar op het nippertje van een fataal ongeluk weet te redden. Ze valt als een blok voor de knappe man.
Regels of romantiek Maar een ontdekking brengt haar vlinders in de war: hij blijkt de aanstaande te zijn van Fran Donolly (Bridgette Wilson-Sampras), de vrouw voor wie Mary een prachtig huwelijk organiseert. Kiest ze voor haar carrière en houdt ze zich aan de regels, of volgt ze haar hart en geeft ze toe aan de romantiek?

Liefs.

Advertentie
Geplaatst in Tv

10 thoughts on “The wedding planner.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s