Lush !


Kom jij vaak bij de LUsh of ben je er weleens naar toe gegaan ? Ik ben er gisteren geweest ( daarom geen post gisteren ) ! Ik heb een paar spulletjes ook gekocht want ik was er nog nooit geweest maar omdat zoveel mensen zeiden dat het een super leuke winkel is ben ik er naar toe gegaan. Ik ben er goed geslaagd !

Dit zijn de spulletjes die ik heb gekocht, de ocean salt hoorde ik echt goeie dingen van het is een scrub en ik ga die heel veel gebruiken voor mijn huid en pukkels. Dat geld ook voor de the joy of jelly dat is een soort zeep maar dat gijd als het ware best wel raar spul maar ik dacht : probeer maar gewoon.
De douche gel happy birthday beautiful is niet van de Lush maar ik had deze er gewoon bij gedaan omdat ik het wel leuk erbij vond passen hihi.

De lip scrub wou ik echt heel erg graag want ik heb best wel last van soms veletjes op mijn lip en dat ik echt vervellend ! Maar ook hier van hoorde ik echt super goeie dingen, en het viel best mee met de prijs ik moecht deze voor 6 euro meenemen. ( eigenlijk kost deze 9 euro ) Ik heb ook meteen uitgeprobeer en mijn conclusie is dat mijn lippen nu echt heel zacht aan voelen.

De bruisballen van Lush zijn het populairste onder mij. Ik moest er één hebben, ik heb toen aan iemand die daar werkte gevraagd welke het lekkerste is en toen zei de ze Sex Bomb ! Haha ik moest wel lachen om de naam. Maar ik vind de kleur enzo best wle mooi & daarom kocht ik deze. Ik ga er wel heel erg zuinig mee doen want ze gaan volgends mij snel op haha. Ik vond deze prijs ook wel mee vallen.

Wat zijn jullie favorite & waarom ? Ik ben toch wel erg bij met de bruisbal echt een aanrader. Liefs

Advertentie

17 thoughts on “Lush !

  1. Hey :)Dankjewel voor je reactie! Ik vind jouw blog ook erg leuk, vooral de DIY's, daar ben ik gek op ;-)Ik ga je volgen!Groetjes Simonehttp://misssixfeettall.blogspot.com/

  2. Haha, ik heb die bruisbal een keer in mijn handen gehad, en toen kneep ik iets te hard en viel die uit elkaar, helemaal over me heen dus de volgende dag nog roze poeder en glitter in mijn haar 😛 Maar ik ben ook gek op Lush… Met die foto's nu wil ik meteen naar die winkel rennen hihi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s