Review Sweetlips Lipscrub

In dit artikel liet ik jullie gisteren mijn aankoopjes zien van Lush. Omdat ik best tevreden was met de scrub voor mijn lippen en omdat Danielle het vroeg, doe ik gewoon een review. Ik heb de scrub nog niet zo erg lang maar ik kan er wel een oordeel over zeggen.

Wat : Een scrub voor je lippen van de Lush ! Je hebt ze in allerlei smaken echt leuk. Ik heb de Sweetlips Lipscrub !
Werking : Ik heb ze op mijn lippen gesmeerd & toen met een tandenborstel nog beter gescrubt dat zei de vrouw die daar werkte dat het dan beter werkt. Gekocht : Bij de Lush !
Prijs : Kost eigenlijk €9,25 ofzo maar mocht h’m meenemen voor €6. Verpakking : een simpele maar leuke potje ! Er zit echt heel er veel in.
Inhoud : 25gram
Geschikt voor : Voor meiden die last hebbe van velletjes op hun lippen dan kan je deze gebruiken ! Ik vind deze smaak ook erg lekker maar je kan ook andere nemen. Het helpt echt heel erg goed en ik geef deze een 8.5 !

20 thoughts on “Review Sweetlips Lipscrub

  1. Hee meid, Ik heb zojuist een eigen domein gekocht. Kalypso bestaat niet meer, ik dacht ik breng je even op de hoogte. Ik volg je gewoon verder. Alleen dan onder de nieuwe naam BeautyForGirls.Ik heb die lipscrub ook, hij is zo fijn en helpt goed.Liefs, xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s