Celebrity Fights !


Heb jij een beste vriendin .. Heb je er weleens ruzie mee of echt nooit ? In Celeb land staan op de rode loper enorm veel vriendschappen. En ze worden ook net zo snel weer verbroken. Ik heb een paar voorbeelden van zulke verhalen van Celebs !

Heidi en Lauren waren onafscheidelijke BFF’s. Tot Heidi verliefd werd op Spencer. Hij hielp het sextape- gerucht over Lauren de wereld in. Lauren vond het vervolgens niet eerlijk om vriendin te zijn van Heidi als ze zo’n hekel had aan haar vriend. So sad..
Demi Lovato en Selena Gomez wáren hartsvriendinnen. Maar aan Demi werd gevraagd hoe zijn over Selena dacht. Zij zei: ‘We zijn allebei superdruk. Ik wens haar het allerbeste. Maar als je iemand niet meer kunt vertrouwen, kun je er geen vrienden mee zijn.’ Oeps !
Madonna en Gwyneth Paltrow zijn al jaren close friends. Maar er kwam naar buiten dat de twéé ruzie hadden en niet meer met elkaar spraken. Waarom ? Een vriendin zei dat Gwyneth vrij jarloers kon zijn. Gelukkig zijn de 2 twéé weer samen ggespot op de rode loper. And they lived happily ever after !

Jaren waren Paris Hilton en Kim kardashian BFF’s. De meiden werden bekend door een uitgelekte sextape en een real life serie. Genoeg gesprekstof om avonden lang over te babbelen zou je denken. Niet bij deze twéé meiden. Ze zeggen dat ze uit elkaar zijn gegroeid, maar geloof jij het ?

Liefs. !

Advertentie

16 thoughts on “Celebrity Fights !

  1. Leuke post zeg! Ik had een beste vriendin maar daar heb ik een tijdje geleden ruzie mee gehad dus spreek d'r nooit meer. Opzich best jammer maar het is denk ik beter zo..Oh en trouwens, op dit moment loopt er een give away op mijn blog waarbij je een kledingstuk kan uitkiezen. Misschien wil je meedoen haha?Liefs ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s