Reds have more fun !

De haarkleur van de zomer is ROOD ! Ik zou zelf nooit mijn haar rood verven ook al vind ik het best mooi. Wat vinden jullie van rood haar ? Ik heb een paar tips voor als jullie rood haren willen of het al hebben. Je kan het ook gewoon leuk lezen. 

Ga naar de kapper voor een bright red coupe. Zó heb je de minste kans dat je haar helemaal verpest wordt. Kinki kappers hebben ervaring met heftige kleurtjes.

Neem áltijd een plaatje mee van iemand die jouw favo kaspel en/of haarkleur. Alleen zo begrijpt een kapper precies wat jij in je hoofd hebt.

Schrik niet als je kapper je haar eerst helemaal blondeert. Een felle kleur pakt op lichtblond haar beter.

Een kleur en knipbeurt is niet goedkoop. Sparen dus ! Raak niet in shock als je na je make-over rond de €1OO af moet rekenen.

Vertel je ouders van tevoren wel ff dat je van plan bent je haren in zo’n heftige kleur te verven. Zijn ze in ieder geval op de hoogte.

Rihanna heeft zoals je weet rood haar [ je ziet haar op de foto ^ ] maar ook Blake Lively, Hayley Williams, Scarlett Johansson en er zullen er nog meer bij komen 😉

27 thoughts on “Reds have more fun !

  1. Dat werd wel eens tijd! Vind alleen die heftige kleuren die je bij de kapper krijgt – zoals bij rihanna niet de mooiste kleur rood, maar komt waarschijnlijk omdat ik natuurlijk rood haar heb! Vind het bij blake wel erg mooi staan, maar dat is ook net té nep.

  2. Ik heb ze rood gehad, maar niet zo fel als RihannaRihanna staat dat felrode wel, maar dit zou ik zelf nooit willenIk wil ze wel weer een keer rood, maar het is zo lastig eruit te krijgen als je weer een ander kleurtje wil 😦

  3. Ik vind rood echt heel gaaf, alhoewel, als ik m'n haar zou verven (niet dat de kans groot is dat ik dat zou doen XD) maar dan zou ik voor roze of lila gaan haha!Ik moet zeggen dat ik altijd zeg/zei dat gekleurd haar alleen bij lichte mensen staat, ik bedoel, ik kon het me niet voorstellen dat het bij getinte mensen ook staat (vandaar ook dat ik nooit m'n haar verf), maar ik vind het bij Rihanna wel kunnen eignelijk! ^^♥&Oh ik heb vandaag eindelijk m'n eerste give-away gelaunched! Hooray, yay me haha ^^

  4. ik vind rood haar zo mooi! ik zei vroeger altijd dat ik mijn haren rood zou verven 😉 maar nu zie ik het niet meer zo zitten, dan moet je dat altijd gaan bijhouden enzo, veel te ingewikkeld! plus ik ben best blij met mijn huidige haarkleur ;)x

  5. roodroodroodroodrood! ik heb het een keer geprobeerd en ik vond het echt heel leuk! helaas zag je het niet goed.ik wil het nog wel eens doen, maar dan wat feller haha. lijktmebestwelcoooool.xx.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s