Outfit day #15.O5.11

Allemaal heel erg bedankt van de reacties gisteren op mijn blog ! Ik ga een keer een outfit posten. Ik ben nu heel erg met mode bezig. Ik heb echt zo veel kleding dat ik iedere dag voor mijn kast sta en zeg : ‘Wat moet ik nu weer aan ?’ Gelukkig hielp mijn zusje met het uit kiezen en de foto’s te maken. De zon scheen net ook & dus dacht ik aan een kort broekje. Maar nu zit ik hier met enorme koude benen haha. Ik heb trouwens ook mijn haar gesteld, het ziet er eindelijk wat leuker uit ! Er zullen meer outfits van mij komen.

Blouses only €16,95, broekje hm €14,95, riem hm €9,95, Sleehakken €19,99 zie je niet op de foto.

Liefs.

 

Advertentie

27 thoughts on “Outfit day #15.O5.11

  1. Wel jammer dat deze foto nep is, je hoeft je niet 'mooier' voor te doen dan je bent wees gewoon jezelf! Iniedergeval het meisje op de foto heeft 'n super leuke outit aan! I love your blog but just stay yourself and don't copy looks..

  2. Wauw, ik wou dat ik had dat ik zo iets had: wat moet ik nu weer aan? Ik heb dat juist omdat ik echt niks meer leuk vind. Ik ben de laatste tijd heel erg veranderd van stijl, dus weet nooit wat ik aan moet haha. Ik vind deze outfit echt he-le-maal geweldig! Zou een moord doen voor deze look, hihi! :)xxxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s