# 22 Gossip.


Er is deze week weer heel wat te roddelen ! En ook omdat het een maand geleden is dat ik gossip heb gepost. Heb ik vandaag weer super leuke, grappige … roddels.

Na alle speculaties is het dan eindelijk zover: Pink en haar man Carey Hart hebben donderdag een meisje gekregen. Willow Sage Hart is de naam van het kindje. Pink maakte het nieuws via haar Twitter-pagina bekend. “We zijn zo ontzettend blij dat we onze mooie gezonde dochter mogen verwelkomen. Ze is prachtig net als haar vader.

 Pink is moeder

De geruchten deden al de ronde toen Sean Penn 5O zonder Scarlett Johansson 26 op de rode loper werd gespot, maar nu zou het stel hun relatie daadwerkelijk hebben verbroken. 
Dit melden bronnen aan People.com. Wat de reden is van de breuk is niet bekend. Wel was Sean Penn vorige week alleen op het Cannes Film Festival, terwijl Scarlett aan het werk was in New Mexico.

Ferry Doedens moet de soap Goede Tijden, Slechte Tijden verplicht verlaten. De jonge acteur mag drie maanden lang niet werken voor de oerhollandse soap in verband met de flexwet meldt RTL Boulevard. Door deze wet mogen werkgevers geen onbeperkte tijdelijke contracten bieden aan hun werknemers, zonder dat deze overgaat in een vast dienstverband. En een vast dienstverband, dat krijgt de acteur niet. Ferry zal daarom vijf tot zes weken niet in GTST te zien zijn.

1433

Noem ‘m vroeg volwassen, maar Justin Bieber is er in ieder geval over uit: hij weet zeker dat hij de oude dag wil bereiken met vriendinnetje Selena Gomez aan z’n zijde. De 17-jarige zanger zou zelfs een aanzoek voorbereiden. “Justin zei dat het leven te kort is om te wachten op het juist moment”, vertelt een ingewijde aan het Britse gossipblad Now. “Hij wil zijn hart volgen.” Justin zou volgens de bron van plan zijn om het aanzoek te doen op de negentiende verjaardag van Selena, volgende maand. “Hij plant een verjaardagsfeestje voor haar en gaat daar op z’n knieën.”
`Justin Bieber gaat Selena Gomez ten huwelijk vragen`
Advertentie

29 thoughts on “# 22 Gossip.

  1. Nee, nu moet ik Ferry in gtst missen! :oEn volgens mij is dat van Justin helemaal niet waar hoor. Als hij daar toch echt plannen voor had zou die dat niet zomaar vertellen toch? Dan is het geen verassing meer. Leuk dat P!nk is bevallen, wist ik niet eens! :DDeze posts zijn leuk oom te lezen! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s