Favo beauty van mei.

Het is al een paar dagen juni [ mijn favo maand ! ] en daarom is het tijd voor een paar producten aan julie te laten zien. Deze producten vond ik erg goed deze maand. Ik heb er nog veel meer maar ik ga ze niet allemaal laten zien. Er zitten echt goeie aanraders bij.

 

Ik hou enorm van budget merken zoals Carice ! De fele kleurtje van dit merk vind ik echt geweldig en het blijft best lang op je nagels zitten. Ik kocht eerst 54O Am I blue or green ? Die je helemaal links ziet staan, ik vind deze net iets mooier dan de groene 39O Easy peasy, lemon squeezy! Toch ben ik blij dat ik de groene ook heb gekocht voor maar € 2,4O per stuk heb je deze lakjes.

Nu een nagelverharder, mijn nagels breken zo snel af dat ik deze nu gebruik … En ze zijn veel langer dan eerst waar ik echt zo blij mee ben. Ik weet niet meer hoeveel deze kostte maar niet al te goedkoop.
Dan nu een top coat van O.P.I. Hier ben ik ook al zo blij mee. Deze was echt niet goedkoop maar zeker een aanrader. Ik heb er lang naar gezocht en eindelijk had ik h’m gevonden.
Als laatste een donker kleurtje, misschien en beetje té donker maar ik vind deze van Teeez best wel leuk voor de zomer.

Hebben jullie ook weleens dat deo’s soms prikken ? Ik had het maar als ik deze gebruik dan heb ik dat echt niet. Ze ruiken ook erg lekker en nu is het al later op de middag ruik ik het nog ! Deze zijn van dove en ongeveer 2 á 3 euro per stuk.
Deze maand heb ik niet veel make-up gekocht. Wel erg jammer maar toch wil ik een paar producten laten zien. Een week geleden kreeg ik het 88 palette en ik heb er al een paar looks mee gemaakt. Ik ga er nog een review over maken .. Echt een goeie. Dan een blush van catrice als ik geen blush op heb dan ziet dit er egt niet uit. Deze vind ik ook erg goed. Goeie kwaliteit. Dan een Gosh palette. Het enige product dat ik van gosh heb en wat ik echt goed vind. En als laatste een foundation van Catrice. Waar ik ook erg blij mee ben. Doet het erg goed alleen blijft er echt geen 18 uur op zitten… Bij mij na 9 uur is het er al bijna af..
Liefs,
         Liselotte.

34 thoughts on “Favo beauty van mei.

  1. Leuke favo's!Ik had eerst ook Am I blue or green? gekocht.Mijn vader en ik hadden een discussie of het nou blauw of groen was & naderhand zag ik pas de naam van de nagellak haha!x

  2. leuke producten!! Die foundation daar zat ik ook over te twijfelen..maar een vraagje,na negen uur is ie er een beetje af,of praktisch helemaal(: want dat is wel een verschil natuurlijk..(: xoxoFarah van Fashionfabrice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s