Review : 88 palette boozyshop.nl

Ik ben zo blij met dit palette dat ik een review plaats. Ik heb deze 88 palette voor mijn verjaardag gekregen ook al duurt dat nog twee dagen. Ik hou van deze fele kleurtjes. Ik zeg wel alvast dat ik hem groter had verwacht haha. Maar toch kan je er lang mee doen en heb je er veel plezier mee.
Dit is mijn tweede grote palette. Ik heb er nog één maar die is niet van mij.. Als ik ze vergelijk dan vind ik deze zeker wat mooier.  Ik mocht er niks nog van gebruiken maar ik heb het toch stiekem gedaan.

Op deze foto zie je de kleurtjes wat beter. Dit is hem dan. Ik vind het een vrij handige verpakking. Ik vind dat het palette een chique uitstraling heeft. Wat ik nou het fijnst vind aan dit palette is de diversiteit van de kleuren. Het bevat zowel mooie warme kleuren als wat heftigere kleuren. Je kan er gewoon veel mee. De oogschaduw zelf is ook van prima kwaliteit, het blijft de gehele dag zitten en je kan het mooi blenden. Hij brokkelt ook niet dus dat is fijn. De pigmentatie..

Sorry niet echt een goeie foto … De pigmentatie is prima al lijkt het op deze foto niet zo goed. Zoals ik al zei het pigment is dus prima en daarmee vind ik het dus een prima palette wat ik zeker nog heel vaak ga gebruiken! Ik heb dit palette gekocht bij boozyshop voor €18,95. Een prima prijsje voor zo´n groot palette.

Advertentie

38 thoughts on “Review : 88 palette boozyshop.nl

  1. Ah tof! Zelf ben ik niet zo van de oogschaduw, maar gewoon omdat ik het niet echt mooi bij mezelf vind staan. Alvast gefeliciteerd en veel plezier ermee haha, ik wil wel een tutorial van je zien!? x

  2. Echt een mooi palette! Ik heb het 120 palette, en dat lijkt er dus beetje op :D. And i love it! en alvast fijne verjaardag :).en het is sowieso een leuk cadeautje voor je verjaardag!liefs.

  3. Hoewel ik zelden make-up gebruik is dit toch een palette dat ik graag wil hebben. Misschien juist omdat ik weinig make-up gebruik. Voor een klein prijsje heb je ineens alle mogelijke kleuren oogschaduw in bezit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s