The battle : movies.

Oke vandaag ga ik posten dacht ik meteen toen ik uit bed was. O ja & wat vinden jullie van mijn nieuwe layout ? Ik ben er best blij mee en ik heb nog een leuk nieuwtje er komt weer een leuke give away.. Ik ga nog niet zeggen wat je kunt winnen maar het word echt iets super leuuks.

The battle is een nieuwe rubriek op mijn blog ! Eigenlijk zou ik dit alleen met beauty producten gaan doen maar omdat ik één week geleden drie dvd’s had mee genomen bij de bibliotheek. Het zijn drie heel verschillende dvd’s en daarom leek het mij leuk om er een soort battle van te maken.

Ik wou deze film Letter to Juliet al een lange poos zien. Ik hou wel van romantiek. Wat er op de dvd stond. De jonge Amerikaanse Sophie geniet van een vakantie in het Italiaanse Verona, de stad van Romeo and Juliet. Hier stuit ze op een vijftig jaar oude “letter to Juliet”, een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Ze gaat op zoek naar de geliefden uit de brief. Maar ze kon niet vermoeden wat de zoektocht naar romantiek haar en de overige betrokkenen zou brengen…

Mijn indruk is dat de film echt zo mooi is. Een super goed verhaal en ook leuk dat Amanda Seyfriend mee speelt. Maar het is niet echt een spannend verhaal .. Ik vind zelf niet dat ik de film nog een keer moet gaan bekijken maar toch geef ik de film een 7 !

Ik heb al de delen van Harry Potter gezien en daarom moest ik deze ook zien.  Harry, Ron en Hermelien beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid ‘de Gruzielementen’ te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Perkamentus. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister. De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen, en ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen… levend.

Wat spannend zeg ! Echt een aanrader.. Maar ik verklap wel dat het een open einde heeft. Maar dat ben ik al een beetje gewend. Ik geef de film een 8,5

Dan nu de laatste. Ik zag deze staan en dacht meteen aan een voorstukje die ik weleens had gezien van deze film. Meenemen dus. Ik vond wat er zelf op de dvd stond niet echt logisch .. Dastan (Jake Gyllenhaal) groeit op als weesjongen in de straten van de koninklijke stad Nasaf. De koning ziet potentie in hem en besluit Dastan te adopteren en op te nemen in de koninklijke familie. Eenmaal volwassen gaat Dastan samen met zijn stiefbroers op veldtocht om zijn rijk te verdedigen. Ook het afgelegen bergkoning van de mooie prinses Tamina (Gemma Arterton) fungeert als doelwit. Maar Dastan weet niet dat de prinses de hoeder is van een magische ‘dolk der tijd’, waarmee de tijd enkele ogenblikken kan worden teruggehaald. Een machtig wapen, dat niet in verkeerde handen mag vallen. Maar een verrader binnen het Perzische koningshuis heeft het echter op de magische dolk voorzien..

Echt zo spannend en er zit echt veel actie in dat is leuk. Ik vond de film wel een beetje langdradig maar het werd niet saai. Een 8 !

Advertentie

29 thoughts on “The battle : movies.

  1. hmm ik zou uit deze 3 zelf voor letters to juliet gaan, hou niet zo van de andere 2 films. ik kom eind van de maand ook met een bioscoop overzicht wat ik gezien heb en wat dus zeker de moeite waard zou zijn en wat niet

  2. Superleuk zo'n battle! Ik heb ze allemaal nog niet gezien maar ze lijken me allemaal wel heel leuk. 🙂 Trouwens, je lay-out is superleuk ! (dat moest ik er nog even bij zetten, vandaar dat die andere reactie was verwijderd, sorry!).

  3. Ik heb ze allemaal nog niet gezien haha.Trouwens, ik zie dat je je header hebt verander. Hij is heel leuk geworden, maar je ziet dat je het met paint hebt gedaan. Ik wil je wel even helpen dat die randjes wat netter worden? Dan moet je even de url's van de plaatjes naar me sturen (gewoon in een reactie of zo, dan verwijder ik hem wel weer) en dan maak ik hem hetzelfde. Is dat goed? X

  4. O dat zou ik best graag willen geloven hoor, en ik vond je blog ook heel leuk de eerste keer dat ik hem zag en toen ik de archieven nog niet bekeken had en jij mijn blog nog niet gezien had. Helaas zorgen dit soort dingen er weer voor dat ik opnieuw zoiets heb van "jeetje, daar gaan we weer hoor"letters to juliet lijkt me een leuke film trouwens, ga hem gauw eens kijken. x

  5. Letters to Juliet is inderdaad een fijne romantische film, maar als ik moet kiezen zou ik toch gaan voor Prince of Persia. Die film is echt zo goed. Een heerlijke avonturenfilm, met romantiek. En wow, Jake is echt zo'n hottie in die film.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s