Make-up voor beginners.

Lauren conrad image by Alternative_grl on Photobucket

Dit is meer een berichtje voor de wat jongere lezeressen ! Ik kreeg laatst een berichtje van een meisje die wat tips wou over make-up omdat ze nog best jong was. Op mijn blog staan natuurlijk veel make-up tutorials en reviews van producten, maar als je niet weet waarmee je moet beginnen met make-up, heb je er natuurlijk niet zoveel aan.
Altijd eerst toestemming vragen aan je ouders of verzorgers want misschien hebben ze liever niet dat je met make-up gaat beginnen.


Zorg voor dat je eerst the basis make-up hebt. (de onderstreepte zijn het belangrijkste.) Dat houdt in: oogpotlood , mascara , blush , foundation wel een goeie kleur uitkiezen voor jou huid, meestal kan je proberen of het jou kleur is, lipgloss/lippenstift , make-up kwasten (voor oogschaduw, foundation & blush) , make-up doekjes & remover. Make-up moet je echt altijd ’s avonds van je gezicht afhalen , oogschaduw in natuurlijke kleurtjes.

Makeup guide.

Make-up faqs.
Even nog wat tips voordat je echt de mist in gaat. Toen ik begon had ik sommige dingen ook & daarom wil ik ze wel even aan julie vertellen.

  • Als eerste niet te veel make-up !! Anders lijk je net een barbie. Ik had een keer zo veel make-up opgedaan dat ik er echt nog lelijker eruit zag als toen ik net uit bed was.
  • Probeer als je mascara op doe je hoofd een beetje naar boven te houden. Anders kan ze mascara tegen je huid gaan.
  • Met oogpotlood kun je het best alleen een randje bóven je oog trekken, want als je het ook onder je oog doet, is het wel erg extreem.
  • Altijd goed reinigen. Ik doe het twée keer per dag maar alleen ’s avonds is ook goed.
  • Kijk op youtube om een beetje te oefenen of om leuke looks na temaken. Kies niet meteen de moeilijkste uit maar begin bijvoorbeeld eerst met een beetje foundation en blush. De kanaal die ik erg leuk en aanraad; BeautySplurge, juicystar07, dope2111 ! ( Dit zijn er nog weinig ! )

Weer heel erg bedankt van het lezen. Next geef ik Snelle make-up tips ! Ik vind het nu ook om tips tegeven.. Liefs, liselotte.

OPROEP !! iK WiL EEN NIEUWE RUBRiEK MAKEN OVER BLOGGERS. IK GA NAAR BLOGGERS MAiLTJES STUREN DiE iK LEUK ViND DUS HOU JE MAILBOX iN DE GATEN.

Advertentie

30 thoughts on “Make-up voor beginners.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s