Shoplog: pieces, hema, kruitvat enz.

Weer een keer een shoplog dacht ik ! Ik heb woensdag wat geshopt, donderdag en vrijdag. Niet veel maar gewoon leuk om te laten zien. Ook laat ik wat dingen als eerste zien wat ik voor mijn verjaardag heb gekregen.

Ik kwam er net achter dat ik poeder was vergeten om op mijn gezicht te doen ziet er een beetje raar uit.. Ik hoop dat jullie toch nog het filmpje leuk vinden.

33 thoughts on “Shoplog: pieces, hema, kruitvat enz.

  1. Leuke spullen! Ik zat gisteren nog te twijfelen of ik die nagellak van de hema zou kopen! Maar ik had geen geld bij me 😛 En nog nooit bij de kruidvat geweest? 😛 Bij ons is de kruidvat de enige winkel waar je echt mooie makeup kan kopen, van merken als maybelline NY enzoo!

  2. Superleuk!Ik wil ook nepnagels kopen.Ik bijt namelijk en onder je nepnagels groeien je echte nagels door, dus ik denk dat het wel heel handig is. Ik vind het er echt supermooi uitzien! Ik dacht echt dat het je echte nagels waren!Ik koop denk ik ook Hema en dan lak ik ze gewoon in een subtiel kleurtje en dan is het opgelost hoop ik.En ik heb ze inderdaad ook voor 10,- gezien maar om te beginnen is 6 ook handig denk ik.x

  3. Op polyvore heet ik Luluutje, maar er staat bij mij maar een plaatje omdat ik deze telkens verander maar niet opsla want ik vind nooit die andere plaatjes terug 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s