Smoothies time.

Smoothie-FUN

Smoothies ! Heerlijk fruit drankje, en minder kalorierijke versie van de milkshake.
Als je het snel wil maken, doe dan het volgende: gewoon yoghurt en het fruit dat je lekker vindt mixen in een blender, en je hebt snel een geweldige smoothie van maar 47 kcal ! Een jummie snack waar je heerlijk van kunt genieten zonder schuldgevoel.Wat meer tijd voor je smoothie ?

Voorbereiden.
Kies wat fruit uit dat je lekker vindt, het liefst 1 of 2 soorten. De volgende combinaties zijn erg lekker.

  • Sinaasappel en aardbei
  • Aardbei en banaan
  • Kers en sinaasappel
  • Kiwi en banaan

Bereiden.
Schil of was het fruit indien nodig, en snij daarna in kleine stukjes. Alles in de blender doen, en goed mixen. Voeg nu melk toe: de hoeveelheid kun je zelf bepalen, smaken verschillen. Weer mixen, en daarna de extra ingrediënt toevoegen. Nu mix je maar heel even: 8 seconden ongeveer. Verdeel daarna de smoothie over de glazen. Doe in ieder glas een rietje & genieten maar ! 

Ps : ik zet vanmiddag een winactie online ! 😉 Dus houdt de blog in de gaten.
Pss : ik heb een nieuwe layout wat vinden jullie er van ?? ;3

Tumblr_lecwrjcvdh1qf9934o1_500_large

Advertentie

25 thoughts on “Smoothies time.

  1. die eerste foto is leuk! ik houd echt van smoothies, maak ze soms ook 😉 denk dat ik er morgen weer eens eentje ga maken, dankjewel voor de tips! en ik vind je lay-out trouwens super! ♥

  2. Hmmmm, smoothies zijn lekker… Ik maakte ooit wel aardbeien milkshakes, maar ondertussen staat de blender een beetje te verstoffen geloof ik….Binnenkort toch maar eens wat brouwen! 😀

  3. Ik HOU van Smoothies! Toen ik vorige week jarig was heb ik de hele dag smoothies gemaakt!Toen heb ik bij de AH van die doosjes fruit gehaald (ingevroren) een zak ijsklontjes, Coolbest mango dream en bij de Aarbeien boer aardbeien! Daarbij nog een beetje Bacardi Razz..echt heeeeerlijk!

  4. I love smoothies! 😀 Aardbei met yoghurt :DBy the way heb je eventjes tijd om voor mij te stemmen :D? Zou super lief zijn! Ga naar Nokia facebook page en dan ga je naar gallery en dan view by date en zou je dan eventjes op mij willen stemmen? Mijn blog is 'The black maze' xx Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s