Beautyavond.

Ik vind het altijd leuk om dingen met mijn vriendinnen te doen. Iets wat ik heel graag met hun doe is dan ook shoppen ^^ ! Ik ben ook jarig geweest ( al bijna een maand geleden 😮 ) & is het ook tijd voor ene feestje met mijn vriendinnen. Ik wilde het zelf uitstellen want de toetsweek kwam er toen aan en we hadden nog een presentatie. Nu is het bijna vakantie en dacht ik aan een meiden middag / avond.

       Beauty with your friends”.


Ik vind het zelf wel leuke onderdeel om samen met je beste vriendinnen te doen. Je kan het ook simpel doen. 🙂 Ik leg het dan ook best simpel uit.

We beginnen met een gezichtbehandeling ! Dit is altijd leuk om met je vriendinnen te doen. Ik heb dit al een keer eerder op een feestje gedaan & echt een aanrader 🙂 ! Je moet eigenlijk de basis spulletjes hebben :

Als eerste reinigingsgel. Ik heb dit van het merk oriflame mar dat kan je niet in de winkel kopen. Dus je kan ook gewoon van nivea nemen en kocht ongeveer per tube €5 euro ?
Dan moet je ook nog reinigings tonic hebben maar deze heb ik niet op de foto gezet. Die is ook ongeveer €5 euro en ik zal deze wel gebruiken !
Een maskertje & neusstrips. Ik heb twee maskertjes op de foto gezet en ik heb deze allebij gekocht bij de dirk voor €0,99. Neusstrips heb ik niet meer in huis. Die zijn te koop bij de action en kosten ook heel weinig.
Een soort sponsje heb ik er ook bij gezet. Om je gezicht dan weer schoon te maken na het maskertje.
Nu kan je een cremé op je huid smeren en ik heb ook nog handcremé op de foto gezet.

Je kan ook nog veel meer doen =) maar ik hou het even klein.

Nadat je de gezichtsbehandeling hebt gedaan is het ook leuk om te gaan make-upen en je nagels te doen. Het leukste is dat je vriendin het doet want bij het lakken van je nagels is dat makkelijker 😉 Als je make-up hebt gebruikt moest je niet vergeten om het er weer af te doen want dat vergeet je dan meestal heel snel.

Je kan een gedeelte in richten met alleen make-up en een gedeelte met nagels doen. Dat ik wel overzichtelijker. ;D
 Je kan beginnen met de nagels. Altijd beginnen met knippen of vijlen =) Ik heb een vijl op de foto laten zetten maar een knipertje is ook handig. Dan kan je later wat nagel verharder op je nagels aanbrengen.
Je ziet ook nepnagels op de foto. Dat kan je ook doen maar die zijn wel wat duur om bij iedereen op haar nagels te laten zetten. Het is wel leuk om één keer te doen.
Dan nagels lakken ! Ik heb een roze kleur gepakt omdat je die overal kan bij combineren. 🙂 Gebruik ook een top coat zo blijft het langer op je nails.
Make-up ! Je kan vanalles gebruiken ; foundation, bronzer, poeder, blush … Het leukste is om een hele ooglook bij iemand te maken. Weet je niet hoe je dat doet ? Zoek op youtube : eyelooks. En dan komen er echt heeél veel. Gebruik ook wat mascara dat maakt je oog nog groter dan het is. Je kan nog veel meer gebruiken maar dat moet je zelf weten..

Als je niks hb te doen meer op het beauty avondje kan je nog vééél meer gaan doen. De leuskte dingen : films kijken (denk aan the notebook, titanic of een oude serie box van 9O21O), koken ( kijk op mijn blog voor lekkere recepten of ga naar http://www.cupcakerecepten.nl/ daar vind je lekkere cupcake recepten) of zelf dingen maken (kijk ook even op mijn blog naar oude ideeén of ga op google en typ ‘do it yourself’ ) !

Liefs, liselotte

Advertentie

24 thoughts on “Beautyavond.

  1. Leuke tips ;D (ik heb thuis bijna allemaal dezelfde producten! ;d)Dankje voor je super lieve reactie,liefs lupe x misschien wil deelnemen aan mijn giveaway?check mijn blog ;p x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s