cupcake beautyproducten

Sweet like a cupcake!

Ik was een paar maanden geleden in Breda. Daar ging ik winkelen. Ik kwam toen in een winkeltje met allemaalbeauty producten. =) Toen zag ik ook cupcake beauty producten, zag er echt heel leuk uit. Het maakt het product nog leuker. 😉 ‘k wilde graag een cupcake product kopen maar ik heb het toch niet gedaan.. Wel jammer denk ik nu. Wat hebben ze eigenlijk allemaal voor producten ?

bonbon-lipgloss, cupcake lippenbalsem, nagelvijlen met ijsjes, chocolade handcrème in een cupcake-pot en zelfs niet stinkende nagellakremoverpads met vanillegeur….

Klinkt leuk hé ? Ik zag op de webshop http://www.teitloos.nl/Webshops.aspx allemaal leuke dingen ! Dit is eigenlijk een gewone webshop maar dan met vanalles en nog wat op het gebied van beautyproducten. Ik ga er een paar laten zien..

Cupcake Handcremé Coconut Dream ; Een lekkere handcremé, die ook lekker ruikt. Als de handcremé op is dan kan je ook in het potje allemaal leuke dingen in stopen.


Cupcake Lipgloss Strawberry Cream ; Ze hebben echt veel keuze met lipgloss cupcakes. Ik vind deze cupcake erg mooi en ik ben gek op strawberry’s ! Ook kan je deze gaan gebruiken als een potje – € 2,95


Cupcake Nagellak removerpads met vanillegeur ; Deze vind ik echt zo leuk verzonnen. Meestal stinkt de remover zo erg maar deze ruikt naar vanille ! Super leuk toch ? – € 2,95


Cupcake Lipbalm ; Deze lipbalm smaakt helemaal naar cupcakes ! Lijkt mij echt lekker. Dan hoef je er helemaal geen te maken om ze te proeven. – € 3,95


Mini Wet Wipes CUPCAKES ; Dit zijn geurende doekjes die reuken naar CUPCAKE ! Als je wilt dat je handen lekker gaan reuken dan moet je deze zeker gaan proberen. -€1,75

Ze hebben nog veeel meer. Want ze hebben naast cupcakes ook ; taart, snoep, ijsjes, fruit en chocolade beauty producten. Echt een leuk cado shopje als bijvoorbeeld iemand jarig is !

Liefs, liselotte.

Advertentie

40 thoughts on “cupcake beautyproducten

  1. Lijkt me een superleuke webshop! Die nagellak remover pads en die geurende doekjes zijn echt leuk bedacht. 🙂 Die lipbalm lijkt me ook heerlijk! Precies zoals jij zegt, dan hoef je ook geen cupcakes meer te maken! Hihi. (:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s