Ik ga nu weer echt beginnen.


Wooh het is al z’n 2 maanden ongeveer geleden dat ik op mijn blog heb gepost. Misschien denken jullie die site is nu echt gestopt. Toch ga ik weer bloggen. Ik kan het gewoon niet loslaten, bloggen vind ik zo leuk. Het is echt gewoon een hobby van mij.


Ik was gestopt omdat ik echt te weinig inspiratie had. Echt het duurde me zo lang om iets te verzinnen. Nu de vakantie voorbij is en ik weer naar school moet heb ik inspiratie. 😉 Maar dat is het ook niet alleen. Ik voelde me niet echt lekker in mijn vel. Ik was gewoon zo onzeker. Toch gaat dat nu veel beter en heb ik er niet veel last meer van.

Morgen om 7:00 zal de ‘eerste’ post online komen. Ook wil ik nog een paar andere dingetjes meedelen en dat is dat er weer een winactie komt. Ook moet ik nog de armbanden opsturen van de vorige winactie dat al zo lang is geleden. Ik beloof dat ik het deze week nog op de post doe. 

Veel plezier op mijn blog. liefs, liselotte
Advertentie

16 thoughts on “Ik ga nu weer echt beginnen.

  1. Fijn dat je nu wel inspiratie hebt! Welcome back! 😉 Ik heb helaas het omgekeerde probleem, nu mijn opleiding weer begonnen is heb ik eigenlijk geen tijd meer om te bloggen 😦 Nouja, komt wel weer 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s