Meest gestelde beauty vragen.

Soms denk je weleens hoe zit dat nou of wat kan ik er tegen doen? Dat heb ik ook vaak. Hoe vaker ik ben beauty bezig ben, hoe meer antwoorden in krijg op beauty vragen. Zo dacht ik om hiervan een post te maken met beauty vragen die ik eerst  had en daarna kon beantwoorden. Misschien hebben jullie er wat aan. Wat moet je nou eerst doen Foundation of concealer? Wat geeft het mooiste effect?
Maakt niks uit. Je kan ook eerst concealer op doen, daarna foundation, waar het dan nodig is concealer. Ik doe zelf eerst foundation en dan een concealer als ik het nodig heb. Vaak heb ik die nodig om pukkeltjes ofzo weg te werken. Ik gebruik altijd een harde concealer vind ik veel mooier als een vloeibare. Het merk dat ik gebruik is van Catrice. 


Ik heb grote poriën en ik vind het zo lelijk! Kan iemand mij helpen om ze minder opvallend te krijgen? 

Gebruik pore minimizer een product dat er voor zorgt dat de poriën verdwijnen!! Je hebt er niet veel van nodig. Een make-up primer werkt ook, maar ik vind dat zelf wel een beetje een masker 

gevoel geven. Vergeet niet altijd goed je make-up er af te halen!


Mijn nagelriemen zijn zo lelijk en vallen goed op. Hoe kan dat nou, ik heb er niks raars mee gedaan?
Het kan zijn dat je met je nagellak over je nagelriemen bent gegaan. Dat is niet de bedoeling en ook niet goed voor de nagelriemen. Als dat het niet is kan het ook zijn dat je ze moet terug duwen. Dat doe je met een glasvijl (je nagelriemen moeten dan wel ‘zacht’ zijn dus als je net uit de douche komt). Koop ook een crème voor je nagelriemen van Herome hebben ze een goeie en van Trind een goeie handcrème. Mijn haar is zo droog ik kan er niks mee! Heb je tips om mijn haar minder droog te krijgen?
Als je droog haar hebt betekent het dat je jou haar niet goed verzorgt. Gebruik iedere keer als je jou haar hebt gewassen een conditioner. Laat die 5 á 10 minuten in je haar, zo wordt je haar minder droog en pluizig. En spoel het dan uit je haren en daarna laten opdrogen. Niet met een fohn maar gewoon laten opdrogen veel beter voor je haar. Doe ook eens in de zoveel weken een maskertje. Koop er één in de winkel of maak er één zelf. Bijvoorbeeld een mayonaise maskertje. 


Dit waren de vragen. Heb je misschien ook een vraag en wil je er antwoord op. Je kan altijd mailen naar adorabledreaming@live.nl of zet het bij de reacties. Misschien wordt het dan een nieuwe rubriek. 


Liefs, liselotte

Advertentie

10 thoughts on “Meest gestelde beauty vragen.

  1. heeel leuk!leuk dat je mee wilt doen,is goed ik zie morgen t mailtje wel!ehm je moet sowieso mij volgen k weet niet of je dat doet ?en om + punten te verdienen moet je een post erover schrijven over de winactie op je blog en volgen op twitter :Dmaar nogmaals het hoeft niet de laatste 2 maar is wel handig :Dxxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s