Winactie: beauty pakketje.

De Winnares heeft een email gekregen en moet binnen een week antwoorden.

Winactie tijd ! Haha. Vrijdag was ik in de stad. Ik dacht er aan om wat spulletjes te kopen voor een winactie. Naast dat nam ik ook wat spulletjes voor mij zelf mee maar toch de meeste voor jullie. Ik zag nog veel spulletjes die afgeprijsd waren dus kon ik wat meer dingen doen dan wat ik had gedacht. Klik verder om mee te doen.

Eerst kocht ik de Rimmel london : 367 chocolate factory. Het leek mij een mooi herfst kleurtje. Toen ik thuis was leek hij echt te veel op een Teeez lakje van mij en dat wilde ik niet. Dan kocht ik van Essence de nailart express dry drops. Heel handig, één druppel op je nagellak en binnen 1 minuut is je nagellak opgedroogd. Dan een safari lakje deze kochtte ik al eerder nr 297 met allemaal glitters. Ik wilde eerst swatches gaan maken maar dat is niet leuk als er al wat van is gebruikt. Ik zag in de kortings bak ook nog een mono van catrice O3O who is kermit? Ik dacht die neem ik mee. Een lekker fel kleurtje. Dan nog een palette van essence. Ik zag deze al eerder en ik vond het een leuke voor de herfst. Het is O2 long beach het een beetje zomerse naam maar jaa.. 

Ook zag ik in het reclame bakje een lipgloss van Catrice echt een leuk vrolijk kleurtje en voor een weinig prijsje. Deze is van de enter wonderland collectie. De naam O3 alice’s hatter. Ook nog een manicure pen, ook goed te gebruiken voor als je iets wil echt werken van nagellak. 

Wat moet ik doen?
O1 : Volg mij met GFC (hier naast) en bloglovin (like het bericht !!). Het liefste allebei maar het is niet erg als je bloglovin ofzo niet hebt. 
O2 : Ik heb besloten niet de winactie openbaar te maken maar gewoon met een e-mail. Dus e-mail achterlaten. 

Extraa’s ?
O3 : Mij volgen op @dailyliselotte en een tweet doen. ” Win een beauty pakketje ga naar xadorabledreaming.blogspot.com en doe mee @dailyliselotte RT= lief. ” 2 exta
O4 : Op je blog een link plaatsen of een post posten. 3 extra

In totaal kan je dus 6 extra’s hebben. Ik beloof dat ik na een week het al op de bus doe het pakketje anders dan duurt het zo lang.. De winactie is 2 weken dus om 24 september 21.OO kan je niet meer meedoen. 

Heb je nog vragen adorabledreaming@live.nl 

Liefs, liselotte.

Advertentie

58 thoughts on “Winactie: beauty pakketje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s