Love voor je hande en voeten.

Soms als je een lange dag achter de rug hebt gehad wil je ontspannen. Dat kan met een gezichtsbehandeling maar ook met een handen/voeten behandeling. Dit doe ik eens in de maand of maanden echt niet vaak. Toch had ik even zin om het gisteren deze behandeling te doen. Ik heb niet heel veel spulletjes hiervoor maar ik pakte gewoon de spulletjes die ik soms gebruik. Meestal doe ik dan ook een voeten badje z’n massage ding, ik weet niet hoe je dat noemt. Dan doe ik van kneipp voetbadkristallen erin. Die ruiken heerlijk en dan hebben je voeten ook meteen een lekkere geur. Dan een handcream, ik gebruik het ook voor mijn nagelriemen echt een fijn product daarvoor. De andere handcreme is van Lieff echt heerlijk. Deze ruikt naar klaver, je kan deze natuurlijk ook op je voeten doen. 

Een nagel remover, ook als ik geen nagellak op mijn nagels heb ik gebruik deze dan toch altijd ook voor mijn teen nagels. Daarna lekker in smeren met een creme. Dan een top-coat van OPI. Mijn favoriete, gebruik deze ook voor mijn voeten. Blijven ze nog langer zitten. Een roze kleur van de hema en een glitter roze kleur van OPI. Kon niet kiezen welke ik op mijn teen nagels ging doen maar het is toch die van de hema geworden. Dan een glasvijl van de hema. Ik vijl eigenlijk nooit mijn teen nagels, alleen ik knip ze. 

Toen was ik klaar, mijn handen en voeten waren mega zacht na het voetenbad. (ik heb geen foto van mijn voeten gemaakt vind ik een beetje vies.) Toen nog een handcreme van lieff op mijn voeten aangebracht en op de foto mijn handen. Toen de nagelriem creme en deze werkt echt heel goed. 

Ik ben zelf niet heel erg van een pedicuren want ik echt er niet zo veel waarde aan maar als ik echt tijd heb. Dan wil ik het best doen. Heb ik een middagje over waar ik even lekker tot rust wil komen? Dan doe ik met plezier een pedicure. Vooral wanneer het heel erg warm is en ik vaak slippers draag is het eigenlijk om goed verzorgde voeten te hebben. Een pedicure is niet iets wat je dagelijks hoeft te doen, 1x in de week is al meer dan genoeg. Bij je teennagels slijt nagellak er vaak ook veel minder snel af, het blijft er bij mij soms wel 3 weken perfect en chipvrij op.

Liefs, liselotte

Advertentie

11 thoughts on “Love voor je hande en voeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s