Serie’s: het seizoen begint weer.

Misschien zijn jullie al een week aan de buis gekluisterd voor GTST? Ik wel maar de leukste serie’s moeten nog beginnen. Het leek mij leuk om daar een post over te maken want na beauty zijn er nog meer dingen. Ik kijk liever naar serie’s dan naar films, ik weet niet hoe dat komt maar serie’s hebben altijd een spannend einde en dan moet je de volgende keer kijken. 

The vampire diaries.
Vampire ’s zijn heel erg in. Zo hoorde ik in de vakantie van deze serie en dacht ik heb toch niks te doe; ik ga wel even kijken. En zo raakte ik er aan verslaafd. Z’n leuke serie. 


The Vampire Diaries gaat van start met een nieuw schooljaar in het plaatsje Mystic Falls. De 17-jarige Elena Gilbert (Nina Dobrev) en haar 15-jarige broertje Jeremy (Steven R. McQueen, Everwood) proberen als normale tieners door het leven te gaan na de plotselinge dood van hun ouders, vier maanden eerder. Elena en haar vriendinnen zijn onder indruk van een knappe nieuwe scholier, Stefan Salvatore (Paul Wesley, Army Wives).
Elena voelt zich erg tot Stefan aangetrokken, maar hij gedraagt zich nogal vreemd. Dan duikt opeens Stefans broer Damon (Ian Somerhalder, Lost) op, die ook interesse toont in Elena. Dat is het begin van allerlei vreemde gebeurtenissen in het kleine stadje. The secret circle. 

Een nieuwe serie van de schrijfster van The vampire diaries. Daarom ga ik ook kijken maar ook omdat ik wel van zulk soort serie’s houd.


De “Secret Circle” serie volgt 16-jarige Cassie, die verhuist naar Californië om na het overleden van haar moeder in New Salem en wordt verliefd op een mysterieuze jongen genaamd Adam. Maar wanneer ze zich inschrijft op de middelbare school, beseft ze dat hij, zij en alle andere elite leerlingen op de school zijn: heksen! Ze raakt bevriend met hun leider, Diana, maar die al snel ontdekt dat Adam en Diana verliefd op elkaar zijn. Wat leidt tot een hele hoop ingewikkelde drama. 


Betere trailer? http://www.youtube.com/watch?v=EWK0vfwYhqA

Hart of Dixie.

Rachel Bilson speelt de hoordrol in deze serie. Zij zat ook in de beroemde serie The O.C. Deze serie lijkt mij echt zo leuk.


Wat vinden jullie? Ik kijk er heel erg naar uit. Je kan the vampire diaries & the secret circle vrijdag kijken op http://www.sidereel.com en hart of dixie 26,27 september. 


Liefs, liselotte

Advertentie
Geplaatst in Tv

20 thoughts on “Serie’s: het seizoen begint weer.

  1. Vampire Diaries heb ik een seizoen gevolgd, maar nadat ik de boeken had gelenzen vond ik de serie niet meer zo leuk.Ik kijk uit naar het derde seizoen van Glee! Verder kijk ik graag naar True Blood en Pretty Little Liars, helaas zitten beiden in een break…

  2. Wat een leuke series, ik kan niet wachten om ze te zien! Vooral The Vampire Diaries en en The Secret Cirkle lijken me erg leuk (: Verder kijk ik ook heel erg uit naar het 3de seizoen van Glee, en verder blijf ik Gtst ook gewoon heel erg leuk vinden! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s