No heat krulls.

Ik ben gek op krullen. Zelf heb ik ook krullen maar daar ben ik minder over te spreken. Ik vind de krullen die ik heb niet zo erg mooi als dat je met krultangen doet. Ik heb 2 krultangen waar ik ook nog een review over ga doen. Maar nu wat anders. Je kan krullen ook maken zonder dat je warmte gebruikt. Want als dat stijlen of krullen is natuurlijk niet goed voor je haar. Vandaag laat ik in deze post zien dat het ook anders kan. 

De meeste hebben wel een krultang thuis maar sommige ook niet. Daarom zijn deze filmpjes handig voor meiden die geen krultang hebben of hun haar niet willen beschadigen. Deze filmpjes zijn dus van youtubers niet van mij.

Waauw wat mooi en en wat een WERK! Dat zal wel heel lang hebben geduurd tot dat het klaar was. Ik vind de krullen echt zo mooi eens wat anders. Misschien ga ik deze krullen ooit eens nadoen maar ik denk niet dat ik daar tijd voor hebt en zin. Wat vinden jullie?

Ook zoiets maar dan wat platte krullen. Echt mooi op het laatste en hiervoor heb ik dan wel geduld. Het ziet er ook veel makkelijker uit. Heel erg mooi, deze ga ik wel een keer uitproberen.Haha wat leuk verzonnen en ook erg handig. Het idee klinkt echt leuk en de krullen worden echt mooi. Je moet ze natuurlijk wel even leuk een stylen met mouse of wax. Echt heel mooi.


Er zijn nog 100 filmpjes over hoe je je haar kan doen zonder warmte te gebruiken. Een leuke is vlechtjes maken als je haar nat is en er mee gaan slapen. Daar komen ook hele mooie krullen van. 


Liefs, liselotte.


Ps: ik heb de winnares van mijn winactie gemaild. Dus kijk allemaal even in je mailbox. Aub zo snel mogelijk je adres terug mailen.

41 thoughts on “No heat krulls.

  1. Wat leuk die filmpjes! Vooral de tweede en derde vind ik erg handig, bij het eerste filmpje vind ik de krullen ook wel erg gaaf, maar dat lijkt me echt te veel werk hihi. Ik heb ook een keer een filmpje gezien hoe een meisje laat zien hoe je krullen kunt maken met een sok. Dat zag er echt heel mooi uit, grappig hoe ze dat doen! ๐Ÿ˜›

  2. Wauw, dit soort filmpjes zijn echt amazing! Nummer 1 kon ik al, gebruik die techniek zelf ook, mijn krullen blijven zeker de hele dag erin zitten, terwijl ik dik, veel en zwaar haar heb. It's a miracle! :')

  3. De eerste vind ik eerlijk gezegd niet erg mooi, de krullen zijn veel te strak en te klein en die meid is veel mooie met haar haren gewoon steil. Volgens mij beschadig je je haren op deze manier trouwens ook heel erg hard hoor, door die speldjes er telkens in te duwen en uit te trekken. Kan nooit gezond zijn voor je haren denk ik…De derde werkt langs geen kanten, ik heb die zelf enkele maanden geleden al geprobeerd nadat ik dat filmpje ook op YT was tegengekomen. Die tweede vind ik echter wel mooi en wil ik best ook wel eens uittesten als mijn haren terug langer zijn want momenteel is mijn kapsel te kort om het te krullen.De krultang is volgens mij toch nog steeds het makkelijkst hoor! ๐Ÿ˜€

  4. Ik vind krullen ook superleuk en ik wou dat ik ze had! Alleen mijn haar is echt flut ๐Ÿ˜ฆ Het is heel dun en slap en blijft nooit zitten hoe ik het wil. Daarom heb ik het nu kort geknipt!

  5. Bedankt voor je reactie!Ik heb zelf ook krullen, maar ik zou 't juist graag stijl willen hebben. Want met mijn soort krullen kun je niets, lang laten groeien is dan nog de beste optie. Ik kan geen pony of schuine scheiding ofzoiets, omdat het dan helemaal gaat opkrullen. Maarja, 't is zoals 't is. (:Liefs, Kiek.

  6. Ik hou ook echt van krullen! Vind ook dat stijl haar mij helemaal niet staat. Ik krul mijn haar altijd door het op een bepaalde manier te fohnen en af en toe krul ik het bij met mijn stijltang ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s