no-buy tips.


Over een maand ga ik met school naar belgië. Ik heb er z’n zin in zeker met mijn leuke klas. Ik ga ook winkelen (natuurlijk) dus ik ga deze maand niks en dan ook niks kopen. En zeker geen beauty. Ik koop al genoeg en ik wil veel overhouden. Maar hoe ga ik dat vol houden..

Tumblr_lpnwe5t0qa1qdc2oao1_500_large
We gaan ook naar Antwerpen & daar kan je altijd wel goed shoppen. Zoals Forever21 waar ik nog nooit naar toe ben geweest ben erg benieuwd hoe het daar is.. En Lush waar ik ook nog maar één x ben geweest. Een hele grote hm! Voor de rest weet ik het niet zo, we zien wel..

Ik vind het erg moeilijk om geen geld uit te geven en ik denk dat ik niet de enige ben daarom wat tips, die erg handig zijn om te gebruiken. 

– Kijk hoeveel geld je per maand krijgt. Zakgeld, geld van je werk of geld dat je krijgt van je oma’s of opa’s. Zo weet je precies hoeveel je per maand krijgt en is het ook veel makkelijker! 

– Je mag wel eens wat kopen zoals bijv. eten en beltegoed maar geef niet alles te gelijk uit. Kijk goed naar de prijzen. Als je uit eten gaat of naar de bioscoop gaat dat kost ook veel geld dus let goed op 🙂

– Voor verjaardagen of feestjes altijd genoeg geld over houden. Het zou een beetje raar zijn als jij 10 euro zou krijgen van je vriendin en jij geeft maar 5 euro omdat je meer niet hebt.. Ook een creatief cadotje is leuk of wat lekkers! 

– Geen geld uitlenen. Je hebt altijd mensen die iets van je lenen en het komt dan terug over 2 maanden of helemaal niet! Wees dus voorzichtig met wie je geld leent. 

Ik ga me zeker aan deze tips houden want ik wil erg graag veel geld hebben om te gaan shoppen! Ik geef nog een up-date over de reis en ik ga lekker veel foto’s maken. Maar nu nog even een maand hard aan het werk  op school haha.
26 thoughts on “no-buy tips.

  1. Handig artikel!Ik heb vanmiddag afgesproken met een vriendin dat ik de komende maand geen make-up meer ging kopen, alleen morgen ga ik toch maar weer even naar het kruidvat!Bedankt voor je reactie!Liefs, Charlotte

  2. Goede tips! Wat bij mij ook wel eens helpt is door even snel tussen dingen te rommelen in mijn kamer, vind van alles terug. Zo vind je de oogschaduw die je gisteren hebt gekocht terug, dubbel.. of hij lijkt erop. :')

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s