Best sleepover movies.


Ik vind het altijd gezellig om met vriendinnen te logeren. Het is gewoon erg gezellig. Als ik ga logeren bij vriendinnen vervelen we ons nooit en kijken we altijd wel een filmpje. Jaa maar welke film dan? Dat is dan het probleem daarom leen ik vaak een film. Een lijstje met de leukste sleepover films heb ik gemaakt. Dus als je bijna een sleepover heb met je vriendinnen, dan is dit lijsje erg handig haha. 


Meiden houden het meeste van romance en komedie. Maar er zijn ook meiden die van horror houdt. 

Twilight, New Moon, Eclips, Breaking Dawn 1.


Natuurlijk deze films horen erbij. Mijn favoriete van alle films tot nu toe is toch wel Eclipse. Ìk denk omdat het zo spannend is. Breaking Dawn vond ik erg tegen vallen.. Ik denk dat de tweede leuker word omdat het dan ook heel over Jacob gaat 😉 

the sisterhood of the travelling pants 1 en 2.

Ik hou van deze films. Ik heb ze al een poosje niet gezien maar deze film blijft leuk. Zeker met je vriendinnen is deze films erg leuk om te bekijken. Ik vind de leukste denk ik deel 1 maar eigenlijk zijn ze even leuk 😉

Letters to juliet. 
Ook een geweldige film om met je vriendinnen te bekijken. Natuurlijk romance en drama, ik hou er van! Het is echt een mooi verhaal vind ik. Helemaal op het einde, meer ga ik niet vertellen.


The last Song.


Miley Cyrus, vind ik een super goeie actrice en daarom ook deze film. Toen ik deze film voor het eerst zag echt prachtig maar ook erg zielig. Een goed verhaal en erg mooi om met je vriendinnen te zien. 

Natuurlijk kan je ook een leuke serie gaan kijken. Vampire diaries, Supernatural maar je kan ook je laptop gebruiken om Pretty Little Liars te kijken of Secret Circel.. 
xx
Advertentie

22 thoughts on “Best sleepover movies.

  1. The sisterhood of the traveling pants vond ik leuk om te zien. Heb die en keer vroeger op een feestje gezien. De boeken vond ik niet leuk, haha.The last song wil ik graag nog zien!

  2. Fijne post!! The sisterhood of the traveling pants ❤ ik hou van allebei de filmen ! XX Talihttp://hersecondskintali.blogspot.com/ GO & CHECK OUT MY GIVEAWAY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s