Essence eyeliner pen.

Ik kan echt nooit de perfecte budget eyeliner vinden! Het komt omdat het altijd uitloopt bij mij. Ik denk soms echt dat het aan me ogen ligt. Ik dacht laat ik het maar proberen een Essence eyeliner. Ik had nog nooit een Essence eyeliner gekocht dus ik was erg benieuwd. Hij koste toch maar iets van 2 euro. Laat ik het uitproberen.

De verpakking is best wel saai maar dat vind ik ook niet het belangrijkste! Het is wel een mooie stift die erg recht is. Het is een zwarte kleur dat vind ik persoonlijk het mooiste. Als eerste is de kleur goed, gewoon zwart. Er komt niet heel erg veel af, het is niet echt heel erg makkelijk om te tekenen omdat er bijna niks van af komt. Dat vind ik erg jammer.. 

Je moet een paar seconden wachten tot het opgedroogd is en dat vind ik erg handig. Bij de meeste eyeliners moet je zo lang wachten bij een stift dus niet. Er staat nergens dat het waterproef is dus daar geloof ik dan ook niet in 😉 Ze zeggen wel ‘extra longlasting’ daar was ik wel benieuwd naar. Dus niet waar! Toen ik thuis kwam van school 16.00 was er bijna geen lijntje meer te zien. Erg jammer want ik had toch wel verwacht dat die 8 uur zou vol houden dus niet! Toch vind ik het niet erg omdat die zo goedkoop is maar wel jammer… 

De swatch.. Ehm, het ziet er toch best mooi uit maar jammer genoeg blijft die niet erg lang op je ogen zitten wat het belangrijkste is. 

Hieronder nog een testje om te kijken of de eyeliner waterproef is. Nee dus bijna is de kleur er af.  Had ik al gedacht maar ik vond het toch leuk om het uit te proberen. 

Samengevat, ik vind het geen goede eyeliner. De kleur is opzicht nog best mooi maar hij blijft niet lang op je ogen en dat is wel iets dat ik graag wil. Voor de rest komt er niet heel veel van af. EN daar erger ik me echt aan. Zo irritant, ik vind het al zo moeilijk om z’n streepje te zetten. 😦 
De prijs is natuurlijk weer heel weinig maar 2,75 euro. De verpakking is best saai! 


Ik zou hem niet opnieuw kunnen kopen want het is geen goede eyeliner voor mij! Dan zou ik toch opnieuw moeten gaan zoeken naar een eyeliner.. 🙂 Hebben jullie een eyeliner die jullie vaak gebruiken? En is ie budget? Geef door want ik ben echt opzoek naar een goeie eyeliner.


xx

Advertentie

25 thoughts on “Essence eyeliner pen.

  1. Ik heb een vloeibare eyeliner. Dat vind ik het fijnst. Hij droogt snel en is heel goed van kleur. De eyeliner is van het merk rimmel london de prijs is niet echt low budget: rond de 8 euro maar dan heb je wel heel goed resultaat. Ook blijft hij er de hele dag op zitten. War mij niet zoveel uitmaakt maar jou misschien wel is dat hij niet waterproof is. Maar zelf bij regen blijft de eyeliner er best goed opzitten . Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

  2. Toevallig had ik die ook! Alleen dat was nog voor mijn echte make-upmake-up tijd. :') Op zich werkte hij mij wel goed, goede pigmentatie, maar na loop van tijd werd hij wat lichter en droogde hij uit.

  3. Spijtig dat je hem niet zo fijn vind, hij ziet er ook niet zo goed gepigmenteerd uit.. wil je elkaar misschien volgen? Laat maar weten. XX Talihttp://hersecondskintali.blogspot.com/

  4. Echt heel moeilijk! Maar wat wel helpt om hem langer te laten blijven is een primer onder je ogen zetten! dan blijft het normaal wel een hele dag! Ik volg je vanaf nu, hopelijk kom je ook eens naar onze blog kijken :)xNathaliehttp://curls-and-bags.blogspot.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s