How to: 3 soorten vlechten

Tumblr_ljo5mwvgix1qaoe1oo1_500_large

De trend van de zomer is wel de vlecht. Vlechten is zo leuk om te doen en er zijn zoveel verschillende stijlen. Vlechten zelf is heel makkelijk maar er zijn zo veel soorten vlechten zoals de french braid of waterfall braid die zijn wel wat moeilijker.. Gewoon proberen en zo word het veel makkelijker om het te doen. Bij mij helpt het meestal om (youtube) filmpjes te bekijken..

De frenchbraid lijken heel moeilijk maar vallen wel mee. De fishtail braid is nog wel het moeilijkste, bekijk dit filmpje om het te leren en wil je iets moeilijker beginnen dan moet je dit filmpje zien. Wil je heel wat anders? Bijvoorbeeld een knot boven je hoofd en daar tussen een vlecht dan is dit filmpje erg handig. Dan is er nog een ander soort vlecht waarmee je eigenlijk alleen je pony (bangs) invlecht. Je hebt verschillende deze is het beste vind ik. Deze is ook erg leuk en zeker als je het dan op een staart doet 🙂
De waterfall braid is toch wel mijn favoriet! Ik vind het gewoon heel erg leuk staan en het kan bij  meiden met lang haar maar ook bij meiden met halflang haar. Dit filmpje is het handigste omdat het in het nederlands is. Maar ook vind ik dit filmpje heel erg handigg! Wil je weer eens iets anders dan is deze erg makkelijk en leuk net iets meer! En deze is ook iets anders en daarom zet ik hem er ook bij.
Het is ook leuk om je haar vast te zetten. Gewoon naar school of naar een leuke feestje. Dit filmpje vond ik er best makkelijk er uitzien en ziet er ook super leuk uit voor een feestje. Dit filmpje vond ik zo lief omdat het een klein meisje is die deze vlecht krijgt. Ziet er best moeilijk uit maar geeft een leuk effect. of dit filmpje lijkt er ook erg op. Deze is zo lief. Lijkt me erg makkelijk helemaal omdat het alleen een knot is met vlechten. De laatste is dit filmpje ook erg mooi en het proberen waard. 
Verder wil ik nog zeggen wie de winactie heeft gewonnen van the feather extensions van hairshoponline.nl. De twee meiden die hebben gewonnen zijn PIEN & KARLIJN!! Ik heb ze al een mailtje gestuurd. Voor de rest die mee deed jammer maar er staat een poll in de sidebarr over de volgende winactie. Zouden jullie die willen invullen? 
xx, liselotte
Advertentie

41 thoughts on “How to: 3 soorten vlechten

  1. Ik vind zo'n waterfall braid echt supermooi, maar het lijkt me lastig. Ik ga die filmpjes eens kijken, misschien begrijp ik het dan beter.. =)

  2. Wauw, al die vlechtsoorten zijn prachtig, ik kan niet kiezen welke ik het mooiste vind want ik vind ze allemaal leuk hihi ;)het lijkt me op zich wel lastig om te doen, maar ik heb ook geen haar voor vlechten dus dat is wel jammer.bedankt voor je reactie! x

  3. Ik vind vlechten zo leuk staan, van die speelse losse vlechten tot aan strak ingevlochten vlechten. Oh my, ik wil het ook leren! Jap, ik kan alleen simpel vlechten, wat niet echt goed gaat. :') Oefening baart kunst toch zeggen ze? XD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s