win een sieraad van jewelryz.nl !

Ieder meisje houdt er van sieraden, je kan er geen genoeg van hebben. De laatste tijd zijn er heel veek webshops die sieraden verkoopt. Super makkelijk net als kleding. Het leek mij leuk om een winactie te organiseren met de webshop jewelryz.nl! Een super webshop met enorm veel sieraden. De webshop trok me al een tijdje aan om de mooie sieraden maar ook omdat het zeker niet duur is. Maar toch mag ik één van jullie blij maken met een sieraad naar keuze!!

How cute?
Wat verkopen ze op Jewelryz.nl en wat kan je winnen?

Ze verkopen er heel veel sieraden. Ringen, kettingen, oorbellen en armbanden. En ze hebben dit schattige cookie mirror super lief toch? De prijzen zijn ook geweldig tussen de 5 en 15 euro, leuk om cado te geven. Wat ook geweldig is je hoeft niet verzendkosten te betalen. Meestal erger ik me aan de verzendkosten dat ze zo duur zijn maar bij jewelryz.nl zeker niet! Je kan zelf kiezen wat je wilt dus check even de site!

Wat moet je doen?
-Mijn blog volgen met bloglovin en het bericht like.
-De facebook pagina like van Jewelryz.nl
Reactie achterlaten met je email, kunnen we contact met je opnemen als je gewonnen hebt.


Wat mag je doen?
-Mij volgen op twitter.
-Over de winactie tweeten. RT Win een eigen gekozen sieraad van jewelrz.nl op http://xadorabledreaming.blogspot.com @liselotteDaily_

De winactie duurt één week tot 5 juni. Ik ben in die week jarig dus dan zal er ook een winactie zijn 🙂
xx, liselotte

Advertentie

18 thoughts on “win een sieraad van jewelryz.nl !

  1. oeeeh super!ik doe zeker mee. (:- ik volg je via GFC.- ik volg je via bloglovin'.- ik heb dit berichtje geliked via bloglovin'.- ik heb de facebookpagina geliked. – ik volg je op twitter. (@haffx)- ik heb het getweet. dus in het kort; ik heb alles gedaan. hoop super graag dat ik win, maaar .. moge de beste winnen! ❤ xloves.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s