i want wimper extensions.

Tumblr_m1zc0c8nk81r06vp5o1_500_large

Kennen jullie al wimper extensions? In november zag ik ze op beautygloss.nl en was meteen erg enthousiast. Ik heb van mij zelf bijna geen wimpers en ik moet wel mascara opdoen anders lijkt het net of ik bijna geen wimpers heb of zelfs geen!! Ik droom van zulke lange wimpers als Kim Kardashian! Toen ik zag dat wimper extensions bestond was ik heel erg enthousiast.

Ik had er nog nooit wat van gehoord maar toen ik wat ging googlen zag ik dat beautylab.nl er ook een keer iets over had geschreven en toen een poosje later schreef misslipgloss.nl er ook wat over. Wimper extensions zijn dus helemaal niet zo onbekend maar er zijn nog niet heel veel mensen die ik er over heb horen praten.

Toen ik de foto’s zag op beautygloss en andere blogs dacht ik: waauw wat een verschil. Ondanks mijn leeftijd 15 wil ik heel graag wimper extensions. Het ziet er gewoon zo gaaf uit en het is voor mij echt heel erg handig. Alleen je hebt ook zo veel nadelen en dat is wel erg jammer!

Informatie.

Bij wimperextensions worden losse haartjes op je wimper geplakt. Er word eigenlijk een ‘extra haartje’ bij gezet. Dat duurt best lang want je moet dat precies doen. Op beautygloss stond dat het z’n 2 uur duurt! Maar dan heb je wel mooie wimpers die net echt lijken. Het is wel een dure behandeling want bij mink waar beautygloss het heeft gedaan kost het €120 om ze te laten zetten (eerste keer) en om bij de vullen €55 of €45. Ik vind het wel erg duur maar ik werk nog niet dus ik heb het geld er ook niet voor.

Voordelen.
Altijd mooie wimpers. Ze blijven zo terwijl je slaapt en sport.
Je hebt geen mascara meer nodig dus dat bespaart je tijd en geld.
Leuke complimenten over je wimpers. 
Je bent niet in één keer al je wimperextensions kwijt bent. Het uitvallen van de wimpers is een geleidelijk proces, de natuurlijke wimper valt samen met de daaraan bevestigde extension eruit.
Nadelen.
Als eerste de prijs €120 en daarna €45 of €55.Je mag geen oliereiniger gebruiken.Niet te veel aan je ogen zitten anders vallen de wimpers er misschien wel uit.
Als ik alles zo lees dan wil ik wimper extensions heel erg graag. Nu nog iets te vroeg omdat ik daar het geld echt niet voor heb maar als ik wat ouder ben dan wil ik erg graag wimper extensions. Het ziet er gewoon zo natuurlijk uit en mooi. Als ik wimper extensions ga doen dan ga ik zeker naar mink! Door Mascha ben ik helemaal om het lijkt mij echt zo gaaf. Wat vinden jullie van wimper extensions? Yay or no? xx liselotte
Advertentie

21 thoughts on “i want wimper extensions.

  1. Leuk artikel! Ik denk hier ook al maanden over na om dit te doen, ik vind het ook erg mooi! Maar de prijs inderdaad.. maar als ik het zou doen, zou ik het in de zomer doen, want dan is het de tijd dat je zwemt en gewoon geen zin hebt in make-up 😉 In de winter vind ik het nog niet zo erg om mascara op te doen haha! Liefs.

  2. Inderdaad heel mooi! Nog deze maand ga ik ze zelf zetten bij mijn klanten :-)Ik werk wel niet met Mink haartjes, heb op school verhalen gehoord over mensen die allergisch bleken te zijn aan vossenharen en er heel pijnlijke ogen door kregen. Je moet niet met je ogen spelen, dus synthetische/zijden haartjes zijn beter 🙂

  3. Het is inderdaad heel mooi!Ik ga binnenkort ook wimperextensions zetten bij mijn klanten :-)Maar niet met Mink haartjes. Ik hoorde op school dat sommige mensen allergisch zijn aan vossenharen en er heel pijnlijke ontstoken ogen door kregen.Met synthetische/zijden haartjes krijg je hetzelfde resultaat en het is goedkoper 🙂

  4. Het lijkt mij niet zo fijn, en ik vraag me af hoe het zit met zwemmen. Daarbij vind ik het te duur, en lijkt het voor mijn lenzen niet echt fijn! Ik heb gevoelige ogen die alleen over oliereiniger kunnen.

  5. Daar heb ik eigenlijk nog nooit van gehoord. Wel nep wimpers. Jammer dat het zo duur is, zelf heb ik het niet nodig, want ik heb van nature al lange donkere wimpers waar ik heel blij mee ben. Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s