Sunday DIY: Hanging Chains hoofdband.Op zondag ga ik nu een DIY plaatsen. Toen jullie in de etiquette invulde dat jullie meer do it yourself willen zien bedacht ik dat ik nu om de 2 á 3 weken een DIY op zondag plaats. Ik zit vol ideeën dus dat komt wel goed. Vandaag zag ik op een DIY- site een enorm gaaf idee. Ik kon het gewoon niet laten om het jullie te laten zien. Het is een hoofdband met allemaal hangende draden. Het geeft gewoon z’n leuk effect. 

Deze hoofdband is iets wat je niet vaak tegen komt maar toch lijkt het mij erg mooi om te maken. Ik ga het dus zelf ook maken. Het ziet er ook niet moeilijk uit! En de spullen die je nodig hebt kan je overal kopen. 
Wat heb je nodig?

– cirkel hoofdband bij de hema, kruitvat, etos te koop.
– kettingen bij hobbywinkels te koop. Kleuren zilver, goud, verschillende maten.
– Ringetjes (om vast te maken) bij hobbywinkels te koop.
– een tang bij hobbywinkels te koop.


Niet heel veel heb je nodig. Want je kan ook een gewone tang gebruiken en dan hoef je alleen die andere dingen de kopen. 

Leg als je kettingen naast elkaar van klein naar groot zoals je op de foto ziet. Op de foto zie je 27 kettingen en dat is voldoende! Je kan ook minder doen of meer.

Nu ga je ze op de hoofdband vast zetten. Het Ringetje vast zetten aan de ketting en dan dicht doen met de tang. Zo kan hij niet los raken. Kijk goed waar je begin en hoe veel kettingen je hebt. Anders kan het niet meer klopen..
Zo blijven doorgaan en dan als je klaar bent goed kijken of het klopt. Anders kan je nog meer kettingen er aan doen. 

Zo ziet het er dus uit als je klaar bent. Ik vind het echt prachtig. Het mooiste is bij stijl haar denk ik. Ook door haar blonde haren staat het heel erg mooi. Ik weet niet of het bij bruin haar staat maar ik denk het wel. 

Ik ga zeker deze ook zelf maken. Ik wil het zelf ook wel proberen. Als ik het heb gemaakt dan laat ik het nog wel even weten. Vinden jullie het leuk of helemaal niks?
De winnaar is gemaild van de too faced winactie. Het is Tara geworden. (zij had gemailt).

21 thoughts on “Sunday DIY: Hanging Chains hoofdband.

  1. Wauw echt super gaaf! Dit wil ik ook gaan doen <3! Ik denk dat ik deze post zo effe bij me favo's ga zetten, want dit is echt leuk <3! Hele leuke post om te zien ^^! Ik ga je trouwens volgen ^^! Volg je terug <3??xxx Katy ^^!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s