Filmoverzicht deze week.

Tumblr_m3gl81e79n1r60zhwo1_500_large
In de vakantie worden programma’s vaak herhaald op de TV. Heel erg saai want de meeste programma’s heb je waarschijnlijk al wel gezien. Maar als het vakantie is dan draaien ze ook heel veel films. Deze week dus ook en ik dacht er aan om een schema hiervan te maken. Ondanks ik iedere ochtend moet werken vind ik het toch wel leuk om een stuk van die film te zien. (meestal lukt dat niet en wil ik hem afzien) 


Anoyher Cinderella story

Als Mary op een gemaskerd bal zanger Joey ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Ze dansen en worden stapelverliefd op elkaar. Als Mary naar huis gaat, vergeet ze haar iPod. Joey vindt deze, maar heeft geen idee wie het meisje is waar hij verliefd op is geworden en start een zoektocht.


Deze film heb ik al een keer gezien. Erg leuke film voor meiden. Ik ga deze film zeker wel kijken. 


Dinsdag om 20.30 op net5


Step up 2: the streets 


De straatdanseres Andie komt op een nette school voor kunst terecht. Op school moet Andie zich anders leren gedragen, maar ze probeert niet te vergeten waar ze vandaan komt. Als ze samen gaat dansen met de populaire Chase om de ondergrondse danswedstrijd, genaamd The Streets, te winnen, krijgt ze de kans om de twee werelden waarin ze leeft, te overbruggen en haar grote droom waar te maken.

Wie kent deze film nou niet? Ik heb hem al wel 5 keer gezien ofzo maar vind het een enorme leuke film, echt een aanrader als je hem nog niet hebt gezien.Woensdag om 20.30 op rtl5


Runaway jury
Een lid van de jury voor een rechtszaak tegen een wapenfabrikant begint een samenwerking met een mooie vrouw om de rechtszaak te manipuleren. Met miljoenen dollars op het spel moet het mysterieuze jurylid een strijd aangaan met een meedogenloze jury-consultant, die niets in de weg van een uitspraak laat komen.

Ik ben erg benieuwd naar deze film. Had er wel één keer over gehoord. 

Woensdag om 20.30 op rtl8 

Fame
Remake van de gelijknamige film uit de jaren tachtig. We volgen de belevenissen van een diverse groep studenten aan de New York Academy of Performing Arts. Ondanks hun verschillende achtergronden en karakters hebben ze één ding gemeen: hun fanatieke drang om beroemd te worden in de muziek of dans.

Deze film heb ik ook al gezien. Ik vond de film niet super geweldig. Persoonlijk zou ik hem niet nog een keer kijken. Maar als je benieuwd ben zal ik hem echt kijken. 

Woensdag om 22.35 op rtl 5

John q 


John Q. Archibald is een hardwerkende arbeider die samen met zijn vrouw Denise en zoontje Mike een hecht gezin vormt. Ondanks hun lastige financiële situatie, weten ze het hoofd net boven water te houden. Maar dan wordt Mike ernstig ziek. Hij kan alleen overleven met een donorhart. John Q. kan de ingreep echter niet betalen en zijn verzekeringsmaatschappij wil hem ook niet helpen. John is ten einde raad en gijzelt uit pure wanhoop de spoedafdeling van het ziekenhuis.


Deze film lijkt mij erg mooi. Ook hier heb ik vaak wat over gehoord maar was erg aan het twijfelen of het wel een film voor mij was. 


Donderdag om 20.30 op net 5 


Transporter 3 


Frank Martin, de chauffeur die zonder vragen pakketjes bezorgt, wordt wederom gevraagd een opdracht uit te voeren. Hij weigert echter en geeft de naam door van een andere bekwame chauffeur. Wanneer deze niet in zijn opdracht slaagt, wordt Frank alsnog gedwongen de rit verder voort te zetten. Op zijn tocht wordt hij vergezeld door een weinig spraakzame Oekraïense dame…


Ik weet wel zeker dat dit geen film voor mij is maar ik kan hem altijd nog kijken. Wel een film als je van actie houdt. 


Vrijdag om 20.30 op rtl 5


Gray matters 


Gray en haar broer Sam zijn van kind af aan onafscheidelijk en delen als volwassenen een appartement. Beiden hebben de ware nog niet gevonden en zij worden regelmatig voor een stel aangezien. Als Gray in het park een willekeurige jongedame uitkiest en met haar broer laat kennismaken, is het tussen die twee meteen raak. Maar het grote probleem is dat ook Gray tedere gevoelens voor haar aanstaande schoonzuster gaat voelen.


Dit lijkt mij dus wel een leuke film. Lekker een komedie met romantiek! 


Vrijdag om 20.30 op rtl8


Dit waren de leukste films (vond ik) die er waren. Misschien niet allemaal mijn genre maar dat maakt niet zo veel uit. Ik vind dat je op rtl8 de leukste films hebt. Vorige week keek ik bijna heel de week naar die zender. Er waren elke dag wel films te zien. Ik hoop dat jullie er wat aan hadden. Veel kijk plezier. 

Advertentie

19 thoughts on “Filmoverzicht deze week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s