Webshop: beslist.nl gastartikel.


Een paar weken geleden kreeg ik een mail van www.beslist.nl of zij een gastartikel mochten schrijven over hun eigen webshop. Ik vond het een leuk idee en daarom een artikel dat niet geschreven is door mij maar door Kim van beslist! 

Beach essentials
De zomer is in vollegang. Helaas hebben we deze zomer de koudste juli maand ooit gehad maar gelukkig gaat deze week de zon flink schijnen. Hoog tijd, ook voor degene die niet op vakantie zijn, om lekker de verkoeling op te zoeken aan het water. Daarom hier wat beauty tips.
Tumblr_m1wcojlehi1r9blj3o1_500_large

Jurkjes
Met lekker weer is het heerlijk om een luchtig jurkje aan te trekken. Helemaal als je al een beetje bruine benen hebt staan het  vaak geweldig. Deze zomer zijn effen pastel kleuren en bloemprintjes erg populair. Ook een lange jurk, de zogenaamde maxi dress, is helemaal in. Deze kan je ook na het strand,  ‘s avonds tijdens diner aan en oogt lekkere bohemien.
Stand tas
Als je een lange dag naar het strand gaat wil je natuurlijk alles bij je hebben. Zorg er daarom voor dat je een mooie strandtas hebt waar ook genoeg in kan. Hier zien we veel geweven tassen van  leer, riet en stof.  Daarnaast zijn strandtassen met een streeppatroon erg in. Dit kunnen blauwe matrozen strepen of in felle, fluoriderende keuren.

Tumblr_luyv75wvwa1qdvmwxo1_1280_large

Zonnebrandcrème
Regel 1 als je naar het stand gaat; smeer je goed in! We willen allemaal lekker bruin worden maar van een rood verbrand gezicht wordt niemand blij. Let daarom goed op je huidtype en koop een zonnebrandcrème die daarbij past. Smeer je regelmatig in en zorg ervoor dat je zonnebrand niet over de houdbaarheidsdatum heen is want na 1 jaar kan je hem meestal weggooien.
Slippers
Op het stand doe je natuurlijk geen hakken of warme sneakersaan maar ga je lekker op slippertjes aan. Slippers zijn koel, lopen lekker en zorgen ervoor dat je voeten geen pijn doen op het warme zand. Dit seizoen zijn leren en suède zijn de stoffen voor je aangename slippertjes.
In de tuin

Mocht je niet van het stand houden kan je deze tips ook gebruiken voor in de tuin. Je hebt tegenwoordig hele mooie tuinmeubelswaar je met je vriendinnen lekker in kan zonnen en relaxten en geen last hebt van zand en enorme drukte.


Kim heeft dit echt heel erg leuk geschreven dus bedankt Kim van dit leuke artikel. Neem echt eens een kijkje op de webshop. Ze hebben van alles. 

Advertentie

5 thoughts on “Webshop: beslist.nl gastartikel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s