Verliefd op een onbekende.

Je bent verliefd op een jongen die je persoonlijk niet kent en hij kent jou ook niet. Toch wil je heel graag met hem in contact komen maar weet je niet hoe en bent misschien wel verlegen. Hoe pak je dit aan?

Wanneer je een jongen leuk vindt, krijg je al gauw vlinders in je buik. Waardoor je zenuwachtig wordt wanneer diegene in de buurt is. Dit maakt het dan een stukje moeilijker om actie te ondernemen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg andere manieren om met die bepaalde jongen in contact te komen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken of hij misschien Hyves of Facebook heeft.
Herken jij jezelf hierin? En wil je graag in contact komen met die ene leuke jongen? Dan heb ik hier een aantal tips voor je!

1. Je zoekt hem op via Hyves of Facebook. Je plaatst de meest simpele krabbel en klaar ben je! Als je bijvoorbeeld weet wat hij zaterdag heeft uitgespookt (stel, hij is naar een cafe geweest) dan kun je hem daarop aanspreken in de krabbel en zeggen dat je hem daar ”zogenaamd” zag.
2. Als hij bij je op school zit kun je een briefje schrijven waar je msn-adres opstaat en in zijn kluisje stoppen. (Natuurlijk wel zo onopvallend mogelijk, tijdens de les bijvoorbeeld…) Bij oudere jongens is dit vaak een beetje kinderachtig, maar als je in de eerste of tweede zit, kan het best.
3. Ook kun je kijken of je vrienden of vriendinnen hebt die vrienden hebben waar hij mee omgaat. Je kan dan vragen of ze je willen voorstellen aan hem. Het gaat allemaal om de juiste contacten… netwerken, dus!
4. Zoek uit wat hij leuk vindt om te doen. Stel hij vindt bepaalde films helemaal top of hij vindt het leuk om gitaar te spelen, dan kun je informatie opzoeken en geinteresseerd raken in zijn hobby’s. Mocht je hem spreken, dan kun je zeggen: “hee, ben jij ook naar die ene film geweest?”
5. Je kunt natuurlijk ook kijken of hij bij een bepaalde club sport. Dan kun je misschien een keer een wedstrijd bekijken, maar wel met mate. Als hij je te vaak ziet dan kan hij gaan denken dat je hem stalkt. Wat je natuurlijk niet wil hebben!

xoxo, Liselotte

Advertentie

6 thoughts on “Verliefd op een onbekende.

  1. Dankjewel :D! Ja Chanel no. 5 ruikt echt heerlijk, maar het is natuurlijk wel duur.. Je blogt leuk, ik volg ;). En leuke post, ik ken het om op een onbekende verliefd te zijn haha. Heel erg frustrerend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s