Catrice foundation en poeder.Catrice is echt mijn favoriete merk. Ik koop eigenlijk de meeste spulletjes van dit merk. Zo heb ik de Matt foundation van Catrice. De Photofinish foundation lijkt mij ook erg goed van Catrice maar omdat ik een hele vette huid heb kan die snel niet meer mooi zitten. En deze foundation geeft mijn huid een Matte finish. Ook heb ik de skin finish compact powder van catrice. Ik geef van beide een review. 


Als eerste de foundation van catrice. Ik heb deze al vanaf April en dus is hij al best leeg. Maar ik gebruik de foundation ook niet meer heel vaak want ik heb een andere favoriet. Als eerste de verpakking is gewoon niet saai maar ook niet heel erg mooi. Goed te gebruiken alleen op het pompje drukken en dan komt de foundation er uit. 


De prijs is gewoon geweldig! Voor €6,50 heb je deze foundation al en ik had deze toen gekocht toen de actie 5O% korting was. Je kan het gewoon het proberen waard 🙂De foundation heeft een mooie matte glans. Voor mijn huid is deze goed maar als je een gevoelige huid heb kan deze foundation je huis uitdrogen. Ik zal zelf een goeie dagcreme gebruiken of een zachte primer. Of scrub je huid goed in. Voor de meiden met een vette huid probeer deze! 

Dus een goeie aanrader.

Dan de skin finish compact powder van ook catrice. Ik had deze nog maar net gekocht en dus nog niet uitgetest. Ik hoorde er goeie dingen over de poeder dus ik dacht ‘die moet ik ook hebben’. 🙂 De verpakking met als bij de foundation niet saai en ook heel erg mooi. En deze poeder is erg goed te gebruiken. 


De poeder is ook niet erg duur maar €3,99 en dus ook het proberen waard want er zit best veel in. Waauw wat een mooi effect geeft deze poeder. 🙂 Echt geweldig. De poeder geeft een goeie glans. Deze poeder is eigenlijk voor iedereen aan te raden die een goede wilt die ook nog eens niet duur is. 

Een super aanrader. 

21 thoughts on “Catrice foundation en poeder.

  1. ik heb zelf pas ook weer de compact powder van catrice gekocht.dat was mijn 2de doosje al.geweldig product is dat!ik gebruik het dagelijks en het werkt prima.leuke aankopen & leuke blog.ik volg je, volg je mij ook? :)xoxoxox

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s