Terug en nieuws.


van :  landynxoxo 

Wat is het lang geleden zeg. Mijn laatste bericht poste ik 1 december 2011. Ik schaam me er erg voor. Maar nu ben ik klaar om weer te gaan bloggen misschien niet elke dag maar ik ga het natuurlijk proberen! 


Hoe het kwam dat ik niet meer ging bloggen? Mijn gezondheid was niet goed, ik was iedere dag moe en kwam ook niet meer vaak naar school 😦 Toch was ik een door zetter en ben ik na een week weer naar school gegaan. 😉 Me cijfers waren erg gedaald dus ik moest hard aan het werk. Nog steeds sta ik niet helemaal goed voor bepaalde vakken maar ik ben blij dat ik beter sta als eerst. 

Ik ga proberen om weer filmpjes te gaan maken. 😉 Dus ik ga op me oude kanaal verder. ( de andere filmpjes zijn verwijderd door de .rare. reacties) Verder zal ik weer een winactie doen omdat in februari me blog een jaar bestond jammer dat ik dat toen niet door had.. 

Love, liselotte

13 thoughts on “Terug en nieuws.

  1. Vervelend dat het niet goed ging op school en of course je gezondheid. Goed dat je e wat hebt aan gedaan! 😀 Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaaan! Altijd gaaf! Ook toppie dat je je vakken op school weer aan het ophalen bent!

  2. Ik miste je leuke posten al! Maar gelukkig gaat het al wat beter! Nu hopen dat het alleen nog maar beter gaat! Jaa, ik heb PLL al gezien! Vond hem erg leuk, maar had het inderdaad wel verwacht.. (;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s