review: films in alle genre.

5297474494_64250c27d2_z_large
In de vrije tijd die ik had in het weekend toen ik nog school had heb ik heel wat films gekeken. Zoals jullie weten kijk ik heel veel series, nu de meeste series een zomerstop hebben kan ik nu in plaats van series naar films kijken. Ik heb de laatste tijd wat films gekeken die ik met jullie ga delen 🙂 Horror, komedie, drama, liefde alles komt in dit artikel voor. 5OO days of summer.


Verhaal: Tom kopieert wenskaarten voor zijn beroep en is een hopeloze romanticus. Hij is zeer aangeslagen wanneer zijn vriendin Summer de relatie verbreekt. Hij gaat terug naar de verschillende momenten, in de 500 dagen die ze samen waren, om erachter te komen waar het verkeerd is gegaan.
Mening: Deze film was laatst op TV. Ik had toen een presentatie op school dus kon ik hem niet zien. Me vader heeft hem toen opgenomen en ik heb hem die week nog gezien. Wat een leuke film zeg. Ik hoorde er zo veel leuke dingen van. Eerst snapte ik hem niet zo maar later begreep ik hem wel 🙂 Zeker een aanrader.
IMDB cijfer: 7,9
Mijn cijfer: 8 ! 
Genre: komedie, romantiek.


I spit on your Grave

Verhaal: Een schrijfster trekt zich voor haar nieuwste boek terug in een verlaten huisje in de bossen. Hier wordt ze echter op brute wijze overvallen en verkracht en voor dood achtergelaten. Eenmaal bijgekomen besluit ze echter om wraak te nemen op de personen die haar hebben aangevallen. En voor deze wraak gaat ze niets uit de weg.
Mening: Deze film kwam ik tegen op beautylab. Ik was erg aan het twijfelen of ik hem wel zou gaan kijken want hij is 16+ en ook een best heftig onderwerp.. Toch besloot ik hem te zien, als het eng zou worden dan zou ik het weg klikken. Op het laatste word het steeds meer eng maar ik heb hem toch afgezien. Ik vind het een best heftig verhaal en ik vond hem wel leuk maar niet voor een tweede keer.
IMDB cijfer: 6.2
Mijn cijfer: 6.5

Genre: horror
Let op 16+


Jennifer’s body.


Verhaal: Een demon neemt het bezit over van het lichaam van de mooie cheerleader Jennifer. Ze verandert in een vleesetend monster en niemand is meer veilig in haar aanwezigheid. Haar beste vriendin Needy probeert de oude Jennifer terug te krijgen. Mening: Het is al een poos geleden dat ik deze film voor het laatst zag. Ik wilde deze film echt graag zien en dat kwam door de trailers die ik had gezien. Een mooie film en erg zielig op het laatste. De film vind ik niet heel goed maar wel een voldoende.
IMDB cijfer: 5,2
Mijn cijfer: 6,9
Genre: horror

Let op 16+


The tourist. Verhaal: Frank Tupelo is een Amerikaanse toerist, die in Europa gemoedsrust probeert te vinden. Maar dan raakt hij verstrikt in een web van samenzweringen en leugens van Elise, een Interpolagent. Elise zit echter achter een crimineel aan met wie ze in het verleden een liefdesrelatie had. 
Mening: Een meisje uit mijn klas zei tegen mij dat ik deze film echt moest zien! Zekker omdat ik Angelina Jolie al zo goed vind zei ze dat. Het is een leuke film soms wat onduidelijk maar dat vind ik dna nog niet zo erg. Het is natuurlijk een leuk duo Johnny Depp en Angelina Jolie! Een echte actie film dus je moet er van houden.
IMDB cijfer: 5,9
Mijn cijfer: 7
Genre: Actie.


When in Rome

  

Verhaal:Beth Harper is een jonge, ambitieuze New Yorker. Het enige probleem is haar complete ongeluk in de liefde. Maar wanneer Beth voor de bruiloft van haar zus naar Rome reist, steelt ze munten uit ‘de fontein der liefde’. Dit heeft als gevolg dat ze vanaf dat moment continu achtervolgd wordt door verschillende mannen die haar geliefde willen zijn. 
Mening: Als eerste leuke acteurs. Josh Duhame is zeker een goeie acteur en kristen Bell een goeie actrice. Een film met lekker veel humor maar ook veel romantiek. Een goeie aanrader voor een avondje met vriendinnen! 
IMDB cijfer: 5,2 
Mijn cijfer: 7,5
Genre: Romantiek, komedie.


Vonden jullie z’n review leuk? Ik heb expres niet hele populaire films uitgekozen omdat dat minder leuk is om te lezen want dan weet je het eigenlijk allemaal al. Er zaten wat films bij die laag waren met het IMDB cijfer. Eigenlijk zegt dat weinig voor mij.. 🙂 Welke film gaan jullie kijken of hebben jullie ze al gezien? xx, liselotte

Tip: Voor de mensen die vakantie hebben en van films houden hier een nederlandse site waar jullie film kunnen kijken. 

25 thoughts on “review: films in alle genre.

  1. I Spit On Your Grave lijkt me echt een goede film.. Ik kan eigenlijk niet zo tegen eng, maar dat vindt ik juist het leukst! Lijkt me toch de moeite waard om die eens een keer te kijken, maar niet in m'n eentje, hoor! Haha. De laatste When In Rome lijkt me ook zo'n heerlijke domme film, love it! Haha, ik heb meteen zin om een paar film's te kijken. Laatst heb ik de film The Rebound op tv gezien, wat een hilarische lach film! 🙂

  2. Ik wil hier zeker een aantal films nog eens van zien!The Tourist heb ik al gezien en die vond ik ook wel mooi eigenlijk.Ik heb trouwens het kettinkje met de globe eraan uitgezocht, die wilde ik al een hele tijd en toen ik hem in de webshop zag bestelde ik hem meteen!Super blij mee :DLfs, Cherel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s