#2 meet the bloggers: Teddlicious & lunalovelyworld.

Het is een alweer een week geleden dat ik begon met Meet the bloggers. Klik hier voor het artikel met bloggers Evelien & Fenna. Nu zijn er weer andere leuke bloggers aan de beurt. Als eerste de blog van Tedje www.teddlicious.nl haar blog vind ik zo leuk door de variatie maar ook omdat ze een lieve meid is. Dan de blog van Luna lunalovelyworld.blogspot.com een meisje dat op haar 11de begon met bloggen echt zo knap! Ook een blog met variatie en erge leuke posten. Verder heel leuk dat ze mee doen met Meet the bloggers.


Als eerste beginnen we met Tedje.


- Vertel eens wat over je blog?

Mijn blog heet www.teddlicious.nl en ik schrijf over dingen die ik leuk vind: beauty, fashion, lifestyle, food, films en series. Ik ben begonnen met bloggen op wordpress in september 2011. Begin april 2012 kocht ik mijn eigen domein waar ik heel trots op ben! 

- Waarom ben je gaan bloggen? En wat vind je het leukste er aan?

Ik volgde al heel lang beautyblogs en ik heb er altijd al aan gedacht om zelf een blog te beginnen omdat ik ontzettend van schrijven hou. Ik wilde telkens beginnen, maar ik had het simpelweg gewoon te druk op de middelbare school. Toen ik geslaagd was en met een nieuwe opleiding begon (journalistiek), dacht ik: ik begin gewoon! En zo simpel was 
het. Ik begon met schrijven en zo ontstond teddlicious. Het leukste aan bloggen vind ik het schrijven, foto's maken en de lieve reacties van mijn lezeressen (en lezers!!).
 
- Wie is jou grootste voorbeeld bij bloggen?

Hmm. Moeilijke vraag! Als ik één blog zou moeten opnoemen is dat denk 
ik wel die van Teske (teskuh.nl). Op de een of andere manier heb ik 
gewoon respect voor haar! 

- Zou je van bloggen je werk maken? En waarom?

Oh dat zou ik zeker doen! Ik vind het hartstikke leuk om te doen, het zou prachtig zijn als ik daar mijn werk van zou kunnen maken! Hoe gaaf zou dat zijn??

 
- Wat is of zijn jou favo beauty, fashion of lifestyle blog?

Ik vind teskuh.nl heel erg leuk en ik lees altijd met plezier de blogs van de bekende beautyblogs Beautygloss, Misslipgloss, VeraCamilla en Beautylab. 

- wat is jou tip voor meiden die ook willen gaan bloggen?

Ben lekker jezelf en doe je eigen ding! Schrijf over dingen die jij leuk vindt! Vind je het spannend om te beginnen? Mijn tips is dan: gewoon doen. Kijk of het iets voor jou is, zo niet? Dan kun je altijd nog stoppen.


Nu is Luna aan de beurt. 

– Vertel eens wat over je blog?
Mijn blog heet Luna’s Lovely World en is te vinden op www.lunalovelyworld.blogspot.com
Ik ben er mee begonnen op 27 april 2011 toen ik 11 jaar oud was. Ik blog elke dag als het kan over lifestyle, nails, fashion, gewoon meidendingen! Of er komen creatieve blogposts op mijn blog. De posts zijn verschillend zeg maar.


– Waarom ben je gaan bloggen? En wat vind je het leukste er aan?
Ik had ooit een account op Blogger.com aangemaakt en toen had ik wat stomme blogs gemaakt. Ja, meerdere, maar dat was een tijd geleden, ik was nog erg klein (toen was ik al zo technisch, lol). Maar ja, het leek nergens op en toen ging ik verhalen schrijven.. Ik wilde ook eens met een serieuze blog beginnen. Dus ik begon gewoon met bloggen. Gewoon, omdat het me leuk leek! En nu schrijf ik nog elke dag op mijn blog!

– Wie is jou grootste voorbeeld bij bloggen?
Ik heb geen voorbeeld. Ik doe gewoon mijn eigen ding zonder andere blogs na te apen of op te kijken. Natuurlijk bezoek ik wel andere blogs, maar ik kijk niet precies naar hoe zij het nou doen en ik doe gewoon mijn eigen ding. Ik blog zeg maar op mijn eigen manier. Ik heb geen voorbeeld, maar goede blogs vind ik onder andere: Liefske.tk, dailynoted.nl, lauradenkt.nl. Met die bekende blogs als Teskuh, Beautylab, Miss Lipgloss enz heb ik niet veel. 

– Zou je van bloggen je werk maken? En waarom?
Hmmm. Ik denk daar echt nog niet over na. Ik blog nu echt voor de lol en ik ben ook nog maar een meisje van twaalf. Dus ik weet niet hoe het zal lopen, heel misschien wel, maar dan moet er nog een heleboel gebeuren met mijn blog!

– Wat is of zijn jou favo beauty, fashion of lifestyle blog?
Die vraag heb ik net eigenlijk al beantwoord. Maar er zijn nog meer blogs die ik super vind.
Jouw blog (adorable dreaming), vind ik erg leuk! En mylifeasjolijn.tk, lauraliciousss.blogspot.com, muchable.blogspot.com. Eigenlijk zijn het er nog veel en veel meer maar ik noem nu alleen even deze.

– wat is jou tip voor meiden die ook willen gaan bloggen?
Hmm, wil je beginnen in het blogwereldje ga dan naar Blogger.com en begin met een account aanmaken. Heb je dat gedaan, zorg voor een nette, maar leuke lay-out die een beetje ‘uitnodigend’ is laat ik het zo maar zeggen. Dan moet je gewoon beginnen met artikelen schrijven. Goed op je spelling letten want dat is wel erg belangrijk. Je volgers komen vanzelf wel, als je af en toe een reactie bij een ander achterlaat (dan moet je niet overal je blog-url in reacties zetten).

Leuke meiden zijn het. Echt hun blog bekijken, hoor!! Of kennen jullie hun al? xx, liselotte.
Advertentie

32 thoughts on “#2 meet the bloggers: Teddlicious & lunalovelyworld.

  1. HeeIk heb een vraagje. Wanneer komt de uitslag van de winactie van Too faced online? Want er stond 2 weken en dan is hij afgelopen, en ik zou graag willen weten wie er heeft gewonnen want sinds dat artikel is er niets verder online gekomen over de winactie.Liefs, CharlotteTrouwens, leuk artikel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s