Let’s talk gossip.


Ik hou van roddels helemaal als het over celeb gaat ! Me maakt mij niet uit of ze echt zijn als ze maar leuk zijn haha. Ik dacht : ‘ik ga er een post over doen met alle verse nieuwtjes die je met je vriendinnen kunt delen.’ Want wie wilt nou niet weten welke hottie nog vrijgezel is en wie binnenkort de hoofdrol zal spelen in een nieuwe it-serie. ?

Usher en Rihanna zouden het erg gezellig hebben gehad op een hotelkamer in New York.

Dit meldt een werknemer van de zanger aan de Britse krant The Sun. De twee raakten aan de praat op een festival in Californië en het was zo gezellig, dat er meteen een vervolgafspraak werd gemaakt. In een hotel in New York…
Usher en Rihanna kennen elkaar al heel lang, maar hadden nooit tijd om elkaar beter te leren kennen”, vertelt de bron. “Op de hotelkamer konden ze niet van elkaar afblijven. Er volgden een paar lange, gepassioneerde zoenen. Er is zeker een vonkje overgesprongen tussen die twee!”

Kim Kardashian heeft verklapt dat ze erg uitkijkt naar het hebben van kinderen. De Realityster, die op dit moment date met basketballer Kris Humphries, zei dat ze kinderen neemt als de tijd rijp is. “Als de tijd daar is zou ik het geweldig vinden om moeder te worden.”

De 30-jarige legde uit dat ze niet kan stoppen met denken aan haar 16 maanden oude neefje als ze niet bij hem is. “Als ik niet bij hem ben mis ik heb zo erg,” aldus Kim.
Kardashian
liet laatst al weten zeer gelukkig te zijn met haar huidige vriend en dat ze zeker niet uitsluit ooit een gezinnetje met hem te stichten.

Lindsay Lohan moet 120 dagen de cel in

Hoewel Lindsay Lohan nu op borgtocht vrij is, gaat de actrice binnenkort voor 120 dagen de cel in.

De 24-jarige werd in januari beschuldigd van het stelen van $2,500 aan sieraden uit een zaak in Los Angeles. Hoewel de beschuldiging bij werd gesteld tot wangedrag, was het wel in overtreding met haar proeftijd voor haar veroordeling voor rijden onder invloed en drugsbezit.
Naast de 120 dagen cel, krijgt de ster ook 480 uur taakstraf, waarvan 300 uur in een vrouwencentrum. Volgens de rechter kan ze zo zien hoe andere gevallen vrouwen nu moeten leven.

Hebben jullie ook nog leuke nieuwtjes ? Laat het gerust achter in de reacties of stuur me een mailtje . Enneh, wat vinden jullie van deze roddels?

Advertentie

17 thoughts on “Let’s talk gossip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s