i’m asking you ; jou favo trend ?

De uitslag van mijn winactie is bekend ! http://www.youtube.com/watch?v=YUQDigDOvHk

Ik heb mijn gadget veranderd > Ook heb ik iets nieuwe labels bedacht ; I’m asking you, Parfum en the battle. Vandaag ga ik de eerste doen !
Wat vind jij nou de trend voor de zomer ! Het mag alles zijn van mode en beauty. Ik zelf vind de vlecht echt een trend, zelf kan ik niet echt vlechten maken maar toch vind ik het leuk bij andere staan. Je hebt er zo veel, de visgraatvlecht, de zij vlecht, de franse vlecht, de haarband vlecht en nog veel meer ! Ze zijn niet allemaal even mooi maar die ik nu heb opgenoemd zijn mijn favo.
Als ik aan mode denk dan denk ik aan heel veel trends. De color blocking vind ik ook helemaal geweldig omdat ik erg van kleurtje houd. Maar ook vind ik kanten kleding leuk. Ik heb bijvoorbeeld net een kanten jurkje gekocht en ook heb ik al een poosje een kanten vesje. Ik heb nooit echt een vaste trend ik koop vanalles.

Nu zijn jullie aan de beurt. Wat vinden jullie een trend ? Dat ik moet weten. Ik zou het echt leuk vinden als jullie een reactie achterlaten.

Advertentie

27 thoughts on “i’m asking you ; jou favo trend ?

  1. dankjeik vond het ook heel leuk om te doen, jammer genoeg heb ik niet zo heel veel dingen om over te reviewen hahaik ben niet zo van de trends, ik koop gewoon dingen die ik leuk vindik vind vlechten ook helemaal geweldig, en ik moet maar eens gele nagellak kopen, dat is ook een nieuwe trend geloof ik hahaxx

  2. Nagellak, de vlecht, taille shorts zijn ook echt vet! Eigenlijk is dit 'mijn' trend. Leuk filmpje, zo zie je ook dat het eerlijk is gegaan, jammer dat ik niet heb gewonnen. Volgende keer beter (;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s