mijn favo serie’s

Tumblr_l9hbr9j6wb1qd2etgo1_500_large
Ik ben echt z’n iemand die meer van serie’s houdt dan van films. Waarom? Omdat serie’s meestal veel langer duren en je hebt dan iets om naar uit te kijken: de volgende aflevering, natuurlijk. Eigenlijk kijk ik alleen Amerikaanse serie’s, veel beter als die van Nederland of Belgie als je het mij vraagt. Het zijn er ook zo veel.. Ik laat jullie me favoriete zien.

Meestal kijk ik de serie’s als ik klaar ben met me huiswerk of in het weekend als ik tijd heb. Ik kijk veel liever een serie dan dat ik naar een programma kijk op rtl5 ofzo.

Vampire diaries.

Waar gaat het over?De 17-jarige Elena Gilbert en haar 15-jarige broertje Jeremy proberen als normale tieners door het leven te gaan na de plotselinge dood van hun ouders, vier maanden eerder. Elena en haar vriendinnen zijn onder indruk van een knappe nieuwe scholier, Stefan Salvatore. Elena voelt zich erg tot Stefan aangetrokken, maar hij gedraagt zich nogal vreemd. Dan duikt opeens Stefans broer Damon op, die ook interesse toont in Elena. Dat is het begin van allerlei vreemde gebeurtenissen in het kleine stadje.
Wanneer is het begonnen? 10 september 2009.
Hoofdpersonen? Elena Gilbert, Stefan Salvatore, Damon Salvatore, Bonnie Bennet,, Jermey Gilbert, Caroline Forbes, Tyler Lockwood, Matt Donovan, Alaric Saltzman, Jenna Sommers en Katherine Pierce.
Weetjes? Er komt een 4 seizoen aan van de vampire diaries alleen moeten we tot Oktober wachten!!
Waar te zien? Niet in Nederland, http://watch-freeseries.eu/tv/vampire_diaries/18
Trailer? http://youtu.be/OIzN8yKDnH4 


Revenge.
624x351_large

Waar gaat het over? Emily Thorne  is nieuw in de Hamptons. Ze ontmoette een aantal van haar rijke buren, heeft een paar nieuwe vrienden en past schijnbaar  in de stad. Maar iets is een beetje vreemd over een jong meisje het leven in een rijke stad in haar eentje, en de waarheid is dat Emily niet precies nieuw in de buurt. In feite was dit een keer haar oude buurt, totdat er iets ergs gebeurde dat het haar ruïneert haar familie en haar reputatie. Nu Emily is terug, en ze keerde terug naar rechts een aantal van die misstanden in de beste manier waarop ze weet hoe ze met een wraak komt.
Wanneer is het begonnen? 21 September 2011
Hoofdpersonen? Emily Thorne/Amanda Clarke, Victoria Grayson, Nolan Ross, Charlotte Grayson, Conrad Grayson, Ashley Davenport, Jack Porter,  Daniel Grayson en Declan Porter
Weetjes? Het seizoen is nog niet afgelopen nog 1 aflevering te gaan ben benieuwd!
Waar te zien? Gelukkig wel op de Nederlandse tv film1 (betaalt tv dan weer wel) en http://watch-freeseries.eu/tv/revenge/291
Trailer? http://youtu.be/kHIaORMG-AM


Hart of Dixie.
00638640b5b_large

Waar gaat het over? New Yorker en nieuwe dokter Zoe Hart accepteert een aanbieding van een vreemdeling, Dr Harley Wilkes, om te werken in zijn medische praktijk in Bluebell, Alabama. Ze komt te weten dat hij is overleden en liet de helft van de praktijk aan haar. Ook blijkt hij haar vader te zijn…
Wanneer is het begonnen? 26 September 2011
Hoofdpersonen?  Dr. Zoe Hart, Lemon Breeland,  Lavon Hayes, Wade Kinsella, Dr. Brick Breeland en George Tucker.
Weetjes? Er is bekend gemaakt dat er een tweede seizoen komt.. Eerste was het niet zo zeker omdat de serie weinig kijkcijfers had.
Waar te zien? Niet in Nederland, http://watch-freeseries.eu/tv/hart_of_dixie/317
Trailer? http://youtu.be/YwrZLLkkLRk


Pretty Little liars.
Ashley-benson-lucy-hale-madamelulu-pretty-little-liars-favim.com-132915_large

Waar gaat het over? Vier vriendinnen hebben een sterke band samen. Maar tegen een anonieme vijand die dreigt te onthullen hun donkerste geheimen, terwijl het ontrafelen van het mysterie van de moord op hun beste vriendin.
Wanneer is het begonnen? 8 Juni 2010
Hoofdpersonen? Spencer Hastings, Emily Fields, Hanna Marin, Aria Montgomery en Alison DiLaurentis.
Weetjes? In juni komt de serie terug met zijn derde seizoen!
Waar te zien? niet in Nederland, http://watch-freeseries.eu/tv/pretty_little_liars/114
Trailer? http://youtu.be/SUO8B47XtGY


Nikita.
Tumblr_ldbvipgfev1qabls9o1_500_large

Waar gaat het over? Nikita is een getrainde moordenaar een geheime Amerikaanse instantie alleen bekend als afdeling van het werven van diep onrustige tieners en trainen hen om moordenaars te stoppen.
Wanneer is het begonnen? 9 september 2010
Hoofdpersonen? Nikita Mears, Michael, Alex Udinov, Seymour Birkhoff, Amanda, Percy en Sean Pierce.
Weetjes? Er komt een volgend seizoen maar ook pas in oktober..
Waar te zien? Op Veronica op zondag maar ik kijk vooruit http://watch-freeseries.eu/tv/nikita/47
Trailer? http://youtu.be/ySr1u6jguHQ


9021O.
Tumblr_l0u0199df01qap8hso1_500_large

Waar gaat het over? Een Kansas familie verhuist naar Beverly Hills, waar hun twee kinderen aan te passen aan de beruchte sociale drama van West Beverly Hills High.
Wanneer is het begonnen? 2 September 2008
Hoofdpersonen? Annie Wilson, Dixon Wilson, Naomi Clark, Erin Silver, Navid Shirazi Adrianna Tate-Duncan en Liam Court.
Weetjes? Komt terug met een vijfde seizoen!
Waar te zien? Oude afleveringen op net5 op zaterdag en http://watch-freeseries.eu/tv/90210/9
Trailer? http://youtu.be/SLCQXfaeHMc


The Lying Game.
Tumblr_lq6v2u4fwb1r1l7mao1_500_large

Waar gaat het over? Emma ontmoet haar tweeling zus Sutton. Ze zijn allebei geadopteerd. Emma zit in een pleeg gezin waar het echt vreselijk is. En Sutton is geadopteerd door een rijke familie. Emma gaat naar Sutton toe om dat het fout gaat tussen haar pleeggezin. Sutton gaat opzoek maar hun biologische moeder en Emma moet Sutton haar plaats in nemen.
Wanneer is het begonnen? 15 augustus 2011
Hoofdpersonen? Emma Becker en Sutton Penelope, Laurel Mercer,  Ethan Whitehorse, Dr. Ted Mercer, Kristin Mercer, Madeline Margaux Rybak en Charlotte.
Weetjes? Is nog niet bekend of er een tweede seizoen komt.
Waar te zien? Niet in nederland, http://watch-freeseries.eu/tv/the_lying_game/287
Trailer? http://youtu.be/qavsNXAABuQ

Eigenlijk kijk ik nog meer serie’s ringer, supernatural (ben nog maar bij seizoen 2) pan am, glee (ben niet z’n fan maar kijk soms) en new girl. Ik heb toch de leukste uitgekozen. Mijn favoriet van alles is vampire diaries zeker, ik heb de 2 seizoenen op dvd dus kan ik zoveel kijken als ik wil.
xx, liselotte

Advertentie
Geplaatst in Tv

35 thoughts on “mijn favo serie’s

  1. Supernatural is echt.. mind-blowing! Ik houd van Dean, hij is zo grappig. :') Vampire diaries wil ik ook graag zien, voorheen vond ik het echt niet leuk, maar toen ik eenmaal een aflevering keek was ik echt gekocht. 🙂

  2. love everyone of them and also your blog! It's so nice!!! I follow you!Pass to my blog and if it likes you follow me too, I will be so glad :Dkisseshttp://francescagiusti.blogspot.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s